Aktuellt

2015 – sammanfattningen

Det är svårt att skriva en årssammanfattning som är spännande för andra än en själv. Det är lite som när någon berättar om nattens drömmar och man liksom dör av tristess. Men ni får stå ut. Eller blunda och hålla för öronen. För jag tycker att det är behändigt med en snabbgenomgång för framtiden. Jag kommer aldrig orka scrolla en hel blogg när jag är hundra och vill minnas vad jag egentligen gjorde…

Here goes:  2015 – sammanfattningen.

Bild 2014-03-06 kl. 15.55

2015 var året jag reste. Ett tag kände jag mig mer borta en hemma, men det var en radda fantastiska upplevelser och jag ångrar inte en enda.

I mars åkte jag till Portugal för femte gången och precis som alla andra gånger konstaterade jag att det förmodligen inte var den sista nu heller. Benen samarbetade hela veckan och vi hade en fantastisk tid tillsammans med gänget från TSM.

Hinner bara hem och vända innan det är dags för pitstop Umeå, och någon vecka senare Kroatien. I Kroatien har vi en fantastisk vecka som avslutas med ett av de coolaste lopp jag sprungit: Wings for life i Zadar.

Innan maj månad är slut har jag sprungit vilse i London och rejsat med kor mellan Torekov och Båstad. Däremellan klämt in ett konditionstest på Aktivitus och ett varv i Göteborg i annans namn…

För att inte behöva packa undan resväskan alltför långt åker jag och Fredrik till England i juni och springer en halvmara i engelska berg. Som en uppvärmning inför Österrike och Slovakien som väntar månaden senare…

Men jag har inte bara rest. Jag har också pratat i radio, gått 600 meter utfallsgång, slagit hål på mitt underben och mött Gummi-Tarzan i mitt eget kök. Själva Gummi-Tarzan, fast utan gummi, förgyller senare min dag under ett besök i Stockholm där han gör konster vid balettstång i ett av de konstigaste passen jag testat under året – barre.

Att vi ens hamnar i Stockholm beror på vinsten jag vunnit i en instagram-tävling: en photo shoot med Craft!  En av årets mest spännande grejer och med mycket coola bilder som resultat!

IMG_0712

Många utmaningar har det blivit men den största var ändå att lämna min stora tjej på Köpenhamns flygplats i slutet av juli. Fem månader av hennes USA-vistelse har snart gått och i början av januari passerar vi hälften. Nedräkningen kan börja!

Om 9 dagar stänger jag 2015. Det har varit ett grymt bra år. Håller tummarna för ett lika bra 2016!

Och så bildversionen för er som inte orkar läsa:

4 Kommentarer

 • Svara
  pernillabredolt
  23 december, 2015 kl 09:01

  Vilket härligt och händelserikt år :)

 • Svara
  Nina
  23 december, 2015 kl 12:32

  Inte ett dugg trist ju!
  Kram på dej och ha en väldans god jul ♥

 • Svara
  Mari
  23 december, 2015 kl 17:02

  Härligt att läsa :)

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.