Om mig

Söderåsen

Jag är 43 år enligt pappren, men känner mig som 23.  Född i Umeå men bor sedan urminnes tider strax utanför Lund i Skåne. Kan inte prata skånska och du skulle aldrig kunna gissa varifrån jag kom om du hörde mig prata… Jag jobbar som gruppträningsinstruktör sedan 19 år tillbaka. Ni hittar mig på Nordic Wellness i Kävlinge där jag instruerar spinning, cirkelpass och yoga. Dessutom coachar jag inom löpning och kost i egen regi.

Under 2014 utökade jag min verksamhet och jobbar nu även med företagslöpning och som arrangör för olika typer av träningsrelaterade event. Är även löpledare på Crorunnings resor till Kroatien och Slovakien. Men jag jobbar inte bara….

Jag älskar att röra på mig och när jag inte håller till på gymmet kan man se mig springa eller cykla ute i det fria. Springer gärna långt och har 10 marathon i bagaget plus ett par Ultramarathon. Har sprungit Vasaloppet i lera och cyklat 150 mil från Skåne till Umeå.

Jag har skrivit min blogg sedan 2007. Här försöker jag dela med mig av min träningsglädje och inspirera till ett aktivt och hälsosamt liv!