Löpning Resor

Ångar påDet är helt ofattbart hur min kropp samarbetar med mig just nu. Det finns ingen hejd. Jag springer långpass på långpass på trösklar på intervaller. I en combo jag aldrig kommit på tanken till hemma.  På dag 6 dräms det till med intervaller och benen bara trummar. Piggare än vilken svensk fredag som helst. Jag är chockad, förvånad och tacksam. Men förnuftig. Jag SKA återhämta mig när jag kommer hem.

Konstaterar bara faktum: Portugal gör gott för mig. Det är tamejtusan inte sista gången nu heller! 0

4 Kommentarer

 • Svara
  Rund är också en form!
  20 mars, 2015 kl 19:48

  Härlig känsla! Njut! :-)
  Kram M

  0
 • Svara
  Lotta
  20 mars, 2015 kl 19:50

  Härligt! Och rockade sockor på det! :)

  0
 • Svara
  Vad man bör göra en söndag klockan 7 | Träningsblogga
  22 mars, 2015 kl 07:52

  […] Sofia som blir peppad av att slå i underläge. Anna som ångar på med löpglädje i Portugal. Varning för springsug. Kari som nyss var i Sverige, nyss […]

  0
 • Svara
  Lisa
  22 mars, 2015 kl 19:43

  Men shit vad härligt!! Det låter verkligen idylliskt. Löpning i massor och synkat sällskap:) Lite smått avundsjuk. Men låter smart det där med återhämtningen ändå… :)

  0

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.