Aktuellt

Koncentrationssvårigheter…

Jag har ett blogginlägg att skriva men bloggtorkan har förlamat mig. Samtidigt som jag försöker komma på något spännande att skriva står Fredrik bredvid mig i kalsongerna -med en våtdräkt i högsta hugg. Han ska springa Kustjagaren om två veckor och behöver testa utrustningen.

IMG_9008.JPGLäcker?

Jag vill skriva att jag är ledsen i ögat över att Malmömilen lägger ner efter 5 år. Och att jag tycker det är fånigt av En Svensk Klassiker att stämma Malmöklassikern. Men det är svårt att koncentrera sig när någon försöker kränga sig i en våtdräkt. Det korvas, viftas, suckas men plötsligt är åtminstone benen på plats.

Jag ger upp inlägget om Malmömilen. Jag behöver betänketid för att formulera mig. Byter tema till dag 21 på bloggutmaningen – Efter träning.

Tänker att jag ska skriva att jag minsann inte dricker Gainomax inom 30 minuter utan snällt cyklar hem för min mycket godare kvällsmat. Men plötsligt ser jag en man i gummi som putar ut magen allt han kan och frågar om han är läcker…

Jag säger att han får vara tyst så jag kan koncentrera mig. Jag behöver ju skriva att jag är lite dålig på att duscha efter träning och att det kan ta flera timmar. Så att jag hinner torka och glömma bort att jag har tränat. Precis när jag börjar skriva ska gummimannen ha hjälp med att klippa av sina ben. Gummibenen alltså. Ben ska man visst inte ha när man gör swimrun. Däremot kan man använda det avklippta benet som pannband om det är kallt. Med risk för att man ser ut som en stärngosse i gummi.

Jag ger upp. Jag kan inte blogga idag. Min koncentration är störd. Av Gummi-Tarzan.

0

16 Kommentarer

 • Svara
  Richard (rundtramp.se)
  21 juni, 2015 kl 22:07

  Jag tror han kommer vinna loppet, med den mössan!! :D

  0
 • Svara
  Cecilia
  22 juni, 2015 kl 04:08

  Hahaha kan tänka mig att det är svårt med koncentrationen när en gummiman står bredvid och försöker fånga ens uppmärksamhet….hahaha
  Nytt försök i morgon kanske?!

  0
 • Svara
  Anna
  22 juni, 2015 kl 05:00

  Med den outfiten kommer han garanterat att vinna, om dom inte tar honom för u-båt i Karlskrona skärgård. Lycka till!

  0
  • Svara
   Anna
   22 juni, 2015 kl 12:15

   Jo risken är nog överhängande för ubåtslarm. Han får simma djupt ner så de inte fångar honom!

   0
 • Svara
  anneliten
  22 juni, 2015 kl 06:22

  Han vinner. Alla andra ligger och vrider sig av skratt.

  Kanske blir det något över till dig? Calf-sleeves?

  0
  • Svara
   Anna
   22 juni, 2015 kl 12:14

   En bra idé. Fast det känns som materialet är lite oventilerande… Jag tror jag låter honom behålla dem. De kanske kommer till användning i någon annan sport han tar sig an!

   0
 • Svara
  Träningsblogga-Ida
  22 juni, 2015 kl 08:21

  Sjukt dåligt av Klassikern!
  Göteborgsklassikern finns ju också, undrar om de klarat sig undan?
  Så dåligt att så pass stort lopp som Malmömilen måste lägga ner, det var nästan så jag själv hade tänkt åka till Malmö någon gång och springa det, eftersom jag sett så mkt om detta lopp. Nåväl. Trist!

  0
  • Svara
   Anna
   22 juni, 2015 kl 12:12

   Ja det är helt galet. Förstår inte hur man kan få tjinga ett helt vanligt ord som klassiker. Surt är det i alla fall!

   0
 • Svara
  Gert
  22 juni, 2015 kl 10:16

  Öh.Har han flyttat ner bröstkorgen eller…? :) Han kommer i alla fall att vinna många skratt i den dräkten. :?
  Lopp var det.Finns inte MAI loppet och Segerundan kvar.

  0
  • Svara
   Anna
   22 juni, 2015 kl 12:11

   Dålig på loppen i Malmö så jag vågar inte svara på den. Men tråkigt hur som helst att Malmömilen som blivit så pass stort och etablerat inte kan finnas kvar. Jag tycker det har varit kanonbra alla gånger jag sprungit, har ingenting att klaga på alls!

   0
 • Svara
  Lina
  22 juni, 2015 kl 19:31

  Då ses vi i Karlskrona :)

  0
  • Svara
   Anna
   23 juni, 2015 kl 08:14

   Vad roligt!!!

   0
 • Svara
  Gert
  23 juni, 2015 kl 09:27

  Det blev fel smiley efter dräkten.Det skulle vara en glad. :)

  0
 • Svara
  Malin
  23 juni, 2015 kl 11:24

  Hihi… Underbart distraktionsmoment! Men tråkigt på loppet såklart.

  0
 • Svara
  minatraningstajts
  23 juni, 2015 kl 14:16

  Åh jag är likadan, skruttar runt i svett och träningskläder tills jag inte längre har något val utan måste duscha. Uppskattas inte av alla andra närvarande…

  0
 • Svara
  Yvonne
  24 december, 2015 kl 13:50

  Åh
  Jag skrattar fortfarande gott åt det här inlägget. Så avslappnat och med så mycket humor bjuder ni på er själva. Skrattet bara bubblar upp. Tack! Kram

  0

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.