Utmaningar!

De sista två dagarna på campen bjöd på utmaningar. En lång och blöt. En kort och hög…

 (Foto: Andreas Löfstrand)

15 km på 3,5 timme låter inte så respektingivande. Att vissa partier är så branta att det krävs kedjor att dra sig upp, kanske förklarar en del. Och att en stor del av nervägen består av stenbumlingar.

  
Vi har haft tur med vädret under första delen av resan men nu har regnet dragit in. Det är kallt och vi fryser till tänderna. Jag har panik-köpt ett par vita fleecevantar efter att ha glömt mina hemma. I Slovakien finns inte snyggare att få tag på så här års. Jag drar på mig vantarna och känner mig som Michael Jackson. Planerar för en moonwalk på toppen men distraheras av utsikten och glömmer bort.

Jag är nervös inför branterna och kedjorna men hittar mod. Tar mig upp och mitt i regnet känns allt så hard core. Jag känner mig stark, stolt och modig! Super in den vilda naturen och känner mig fri. 

   (Foto: Andreas Löfstrand

Det var igår. Dagens utmaning var av en annan sort. Efter 14 km njutningslöpning står den framför mig, en backhoppningsbacke modell hög. Jag har pratat med en av deltagarna om att vi borde… 

  
 160 meter. Två och en halv minut maxpuls. Kan man avsluta ett läger på ett bättre sätt?

2 Kommentarer

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.