Aktuellt

Äntligen jobb!

Dags att jobba igen. Och vi behöver det. Det här träningslägret kräver sin kontorsstol för återhämtning!

torna hällestads lanthandel

Som final på vår semester-del-1 ger vi oss ut med cyklarna. Fredrik har valt rundan och uppenbarligen tyckt att backar är en bra avslutning. Vi tar bilen till Torna Hällestad för att komma till de riktiga skånska bergen. För att  suga ut det där sista av benen som trots allt avverkat Malmö 5, sju varv på BUS, en tremilavandring och en hel del cykel under semestern. Och mycket mycket annat.

I Slimmingebacken dör jag en smula. Eller egentligen inte. Jag känner mig faktiskt stark, även om jag flåsar som en blåsbälg och backen aldrig verkar ta slut. Det kan vara fikat på Wahlgrens i Blentarp som driver mig. Man ska bara upp över krönet, över platten där uppe och sen glida nerför backen så fort så att ögonen tåras, håret står på ända och fartränder uppstår.

wahlgrens blentarp

Men. Wahlgrens har bara öppet torsdag-söndag. Det lärde vi oss förra sommaren men glömde det uppenbarligen lika fort. Vi sätter oss på deras uteservering och knaprar medhavd bar. Det kan behövas säger Fredrik. För vi ska upp på den där åsen igen. Till Kläggeröd. Av alla ortsnamn kan det vara det fulaste, och jag vill nog inte ens dit. Och har jag något krut alls kvar i benen?

Krut finns och backen är snällare än den andra. Vi kommer upp. Och ner. Och vidare. Mot lunchen på Torna Hällestads lanthandel.

Ett värdigt avslut på en toppensemester.

Nu vilar jag upp mig i kontorsstolen. Speed recovery i två dagar. För på fredag har jag visst lagt in om semester….

Inga kommentarer

    Lämna ett svar

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.