Aktuellt

Sista rundan innan rutin-rundorna…

Semestern är snart slut för denna gång, och nu återstår bara en middag och en god natts sömn innan vardagen tar vid. Men jag är boostad med energi och redo att kavla ärmar. Kanske också lite redo att vila benen. För semestern har varit en enda lång springbonanza. Och vet ni, jag tror tamejtusan inte ett enda av passen har skett i Kävlinge. Kanske är det just det som är själva definitionen på semester, att inte springa hemma!

Jag har sprungit längs hela kusten från Mölle till Lödde.

Jag har sprungit från Ystad till Simrishamn.

Jag har sprungit i Lund och i Landskrona.

Jag har sprungit i Halmstad.

Det svåraste med att börja vardagen blir inte att gå till jobbet. Det blir att återgå till rutinrundorna. De blåsiga rundorna på den evighetslånga cykelvägen bredvid bilvägen. Rundorna man kan i sömnen men som är så behändiga när tiden är knapp. Men det tar vi då. Nu njuter jag av den runda jag avslutade sommaren 2018 med. Den kan jag leva på till våren 2019. Minst. Fast lamor var tamejtusan lite läskigt…

 

0

6 Kommentarer

 • Svara
  A-mamman
  12 augusti, 2018 kl 20:06

  Så himla fint, jag ser inte klok ut om jag fångas på bild när jag springer! Och den där tältbilden alltså – magisk.

  0
  • Svara
   Anna
   14 augusti, 2018 kl 15:33

   Haha, det gör verkligen inte jag heller. Undviker profilbilder :)

   0
 • Svara
  Ingmarie
  12 augusti, 2018 kl 23:39

  Verkligen en härlig frilufts-semester med extra allt! (Ps. Blev det inget Prinsens?)

  0
  • Svara
   Anna
   14 augusti, 2018 kl 15:35

   Nej, det såg ut att regna så mycket i Halmstad. Vet inte hur det blev sen, men då hade vi redan tänkt om. Och planerat in den lyxiga inramningen med gofika och kaffe:)

   0
 • Svara
  Johanna
  13 augusti, 2018 kl 23:00

  Vilka massa fantastiska löprundor! Bästa sättet att spendera en sommar! 😍

  0
  • Svara
   Anna
   14 augusti, 2018 kl 15:35

   Alltså när jag kollar bilderna från den här sommaren blir jag helt kär i livet. Kan ha varit den bästa sommaren ever!

   0

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.