Aktuellt

Race week

Det har blivit race week och jag har börjat SMHI-knarka. Som vanligt alltså.

Eftersom det är ÖST som står på schemat behöver man inte kolla SMHI. Det är  alltid dåligt väder på ÖST. Oftast uppvägs det av värmen i arrangemanget, allt snack runt omkring, och den fantastiska banan. Men ibland hjälper inte ens det. 

2017 – 47K. Året jag nästan frös ihjäl. Då hjälpte inget.

Alla andra år har jag bara glada minnen ifrån. Och det ska bli underbart att få testa DUO:n för första gången. I det omöjliga beslutet mellan första sträckan (med sand och hemska stenar) och andra sträckan (med start så sent att man hellre hade druckit kaffe) faller min lott på andra sträckan. Det kommer att bli grymt. Bara min medlöpare på första sträckan hinner bli frisk!

För dig som ska springa och behöver lite race report-pepp, här är hela gänget:

2015 – 21K. Chockar mig själv och hamnar på pallen.

2016 – 21K. Springer mig till en Mallorca-resa!

2018 – 21K med strulande vad

2019 -21K och upptäckten att loppet är backigt. I år igen.

2022 – 21K när jag glömmer att jag inte bestämt mig för om jag ska starta eller inte….

Vem ser jag på vilken startlinje?

Inga kommentarer

    Lämna ett svar

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.