Aktuellt

2021 – det nya 2010

Vi brukar säga att 2010 är året då allt hände.

Det är då jag gjorde min hittills snabbaste mil, cyklade till Umeå och sprang ultraintervaller för första gången. Men alltså, 2021 är fasen värre. Det här året vi köper tomt för att bygga fritidshus, köper två katter och förbereder huset för försäljning…

Och precis la vi bud på lägenhet. Oklart om jag hoppas att någon ska lägga över eller inte. För det är ju lite läskigt det här med förändring. Ska jag liksom börja springa med Runacademy Malmö nu?

Och hur cyklar man när man bor i storstad?

Jag har i alla fall kollat att spinningsalen i den närmast belägna Nordic Wellness-anläggningen inte är ledig på min favorittid, måndagar kl 18. Och att jag skulle 700 meter till närmsta kaffebar. Nackdelar och fördelar. Fördelar och nackdelar. Kan det inte bli 2022 snart. Det här är för jobbigt för mig…

 

6 Kommentarer

 • Svara
  A-mamman
  29 september, 2021 kl 19:08

  Spännande! En fråga om era vackra katter: går de ut i trädgården? Får de? Vill de? För det blir ju en förändring med flytt till lägenhet.

  • Svara
   Anna
   30 september, 2021 kl 17:34

   De är innekatter men går ut ibland i koppel. Vi kommer ha en stor grönyta utanför som de kan utforska medan vi sitter och fikar :D

 • Svara
  Olof
  29 september, 2021 kl 20:20

  Var ligger lägenheten, om du vill säga innan du vet hur budgivningen gick?

  • Svara
   Anna
   30 september, 2021 kl 17:36

   Roskildevägen vid Pildammsparken. Och budgivningen gick bra….. scary bananas :D

   • Svara
    Olof
    30 september, 2021 kl 18:06

    Härligt! Då ser vi fram emot att du deltar i lördagslångpassen. De innefattar en del logistik, då inte alla är i form att springa jättelångt, så det blir en del hämtningar och lämningar längs vägen. Ibland behöver jag även lämna och hämta barn på dans. Det viktigaste är att alla är med och ljuger en skvätt, företrädesvis om de som inte kan delta, men alla samtalsämnen är välkomna.
    Vi avslutar dock alltid med kaffe hos Fredrik, fast sen ska man ju hem, så det finns chans att fylla på med fler kilometer om benen bär.
    Sist men inte minst har vi vår egen biodlare, vilket ger möjlighet till bicepsträning när man springer hem med en burk i var arm.

    • Svara
     Anna
     30 september, 2021 kl 22:38

     Jamenjaaa! Det låter som en optimal kombo av löpning, styrketräning, kaos och kafferep. Precis i min smak. Så länge man inte råkar bli avlämnad på dans på vägen….

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.