Aktuellt

Göteborgsvarvet

I väntan på race-rapporterna från dagens Göteborgsvarv grottar jag ner mig i mina egna.

Jag läser om varvet 2015 som jag springer i lånat namn, med löfte om att inte seeda ner personen i fråga. Om pressen och nervositeten för denna uppgift samt konststycket att få av en kompressionsstrumpa i en bajamaja med kramp i bål och hålfot. Utan att behöva röra vid inredningen…

Jag läser om varvet 2012 där jag tappar bort mina vänner, blir av med min väska med överdragskläder och  både fryser och svälter ihjäl efter målgång. Men det var det värt för det var mitt snabbaste varv  på 1.33.48

Jag läser om varvet 2010 som jag kallar varvet from hell. Pga högsommarvärmen som knäckte halva startfältet. Ni som springer idag riskerar en favorit i repris….

Jag läser om varvet 2008 som är väldigt speciellt för mig. Det var första gången jag slog Fredrik i ett lopp. Jag kan fortfarande känna den känslan….

Till alla er som springer idag: så in i bängen lycka till. Njut av folkfesten och klunka mycket vatten på vägen. Var stolt över medaljen och vila gott i soffan i morgon. Då är det min tur att rasta benen.

11 Kommentarer

 • Svara
  pernillabredolt
  20 maj, 2017 kl 13:21

  Sitter och tittar på SVT sändningen och önskar att jag faktiskt åkt och sprungit som jag tänkt från början. Nästa år, då får det bli varvet igen för mig. Sist var 2012 typ och mitt femte varv…

  • Svara
   Anna
   24 maj, 2017 kl 07:08

   Jag är lite sugen faktiskt. Och så Sthlm marathon därefter. En klassiker jag gjorde i många år innan det fanns så mycketvannat roligt att välja på !

 • Svara
  Moa
  20 maj, 2017 kl 22:54

  Fyfan vad kul jag har haft på mitt första Gbgvarv idag, sprang och log som en fåne hela vägen till 15k,där knät sa nej, därefter varavade jag gång och jogg, men fortfarande ett stort smile:) lycka till imorgon!

  • Svara
   Anna
   24 maj, 2017 kl 07:09

   Grattis till ditt första varv! Sen är man liksom fast 😀. Hoppas det har släppt i knät!

 • Svara
  Hanna
  21 maj, 2017 kl 09:52

  Vad roligt att läsa dina racereports! Nästa år ska jag också springa varvet!

  • Svara
   Anna
   24 maj, 2017 kl 07:10

   Haha, det tycker jag också 😀. Så mycket minnen!! Have fun nästa år. Kanske ses vi på startlinjen!

 • Svara
  Lifestyle by Cherie
  21 maj, 2017 kl 11:13

  Följde varvet via tv igår och oj vad sugen jag blev på att springa halvmara :) Får väll se vad framtiden bjuder på :)

  • Svara
   Anna
   22 maj, 2017 kl 15:10

   Anmäl dig innan du ångrar dig. Anmälan ör säkert redan öppen 😀

   • Svara
    Lifestyle by Cherie
    22 maj, 2017 kl 18:46

    Får nog göra det, funderar på att åka till Oslo i september och springa halvmarathon :) Får se om min kompis väljer det eller att springa Toughest eftersom hon ska få en startplats på något av dessa imorgon när hon får sin födelsedags present :)

    • Svara
     Anna
     24 maj, 2017 kl 07:10

     Men oj vad spännande! Vilket blev det?

     • Lifestyle by Cherie
      24 maj, 2017 kl 07:21

      Det verkar som hon vill genomföra toughest :) också tar vi en halvmara ihop nästa år ☺️

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.