Aktuellt

Och så svaren… (del 1)

Jag var nervös när jag la upp inlägget om frågestund. Tänkte att ni skulle skriva en massa frågor som jag inte skulle känna mig bekväm med, typ politik… Men det gjorde ni inte. Därför är jag glad att sätta tänderna i frågorna. Jag tar några i taget så inte inlägget blir längre en självaste ultravasan! Here goes:

Har det någon gång hänt att du sprungit ett pass för att ha något att blogga om?

Jamenja!! Själva huvudsyftet med min blogg är liksom att lura ut mig på saker jag annars inte gjort. Att jag badat i svensk sommarkyla och åkt zipline, är bara två av de grejer som aldrig skulle hänt utan bloggen. Och när SMHI hotade med åska och normala människor ställt in sitt långpass tänkte jag att 27 varv på en enkilometersslinga kunde bli ett bra blogginlägg. Så hade jag nära till bilen om det skulle börja blixtra. Så ja. Bloggen gör underverk för motivationen…

Har du någon gång fejkat att du tränat ett pass för att ha något att blogga om?

Nej det skulle aldrig ske. Däremot kryddar jag lite ibland. Ett träsk kan vara djupare i blogginlägget än i verkligheten. Hunden lite större. Men kanske mer för att jag i stridens hetta upplever det så, än att jag faktiskt ljuger. Alla träningspass som beskrivs på bloggen har hänt. Allt annat vore pinsamt.

Hur skulle ditt liv vara annorlunda utan bloggen?

Jag skulle ha sjukt mycket tid. Hinna tvätta, städa och kratta i trädgården. Jag skulle aldrig ha ångest för att jag inte hostat upp ett inlägg och aldrig känna stress över att skriva racereports innan jag ens korsat mållinjen. Jag skulle heller aldrig få vara med om en massa roliga saker, som jag idag får möjlighet till via bloggen. Jag har fått vara med i radio och teve, fått förmånen att följa med på löparresor och träninghelger. Jag har fått prata på Talk ’n’ run och fått spännande löprelaterade jobbuppdrag. Jag har fått skriva i tidningar och medverka på olika workshops och event. Allt detta hade jag missat.  Utan bloggen hade jag inte heller träffat alla de supertrevliga människor jag kommit i kontakt med via bloggen. Alltså jag offrar all tvätt-tid i världen för att vara med om allt detta roliga!

Vilken är din favoritfärg?

Jag blir glad av rosa. På träningskläder, så färgglad rosa som möjligt. På vardagskläder är jag helt besatt av den här blekrosa färgen och har shoppat loss på både tröjor, jackor och skor.  Men jag gillar turkost också och har märkt att träningsklädesgarderoben svängt över allt mer åt det hållet.

Vi börjar så. Stay tuned för den rafflande fortsättningen då jag ska avslöja varför jag tror att jag har så många bloggläsare, trots att jag är så ogenomtänkt, ostrukturerad och helt utan bloggtaktik…

3 Kommentarer

 • Svara
  Hanna
  11 april, 2017 kl 21:53

  Vad kul att läsa dina svar! Ser fram mot fortsättningen.

 • Svara
  Mia
  12 april, 2017 kl 08:55

  Härligt att jag fick svar på alla mina frågor i ett svep! :D

 • Svara
  Lillian
  12 april, 2017 kl 09:24

  Så synd på din tvätttid där… Not! Haha! :-)

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.