Aktuellt

Helsingborg 18 juli – INGEN vanlig dag…

Idag är ingen vanlig dag. Jag har badat. Eller spradat…


Jag erkänner. Jag gjorde det bara för bloggen. Det finns liksom ingen annan vettig anledning att bada i Sverige under rådande höstväder. Det krävdes 22 kilometers uppvärmning och mental laddning bortom rimliga proportioner. Det krävdes dessutom coachning av självaste grundaren av begreppet SPRADA (springa+bada): bästa Ingmarie.

Fil 2016-07-18 19 18 56

Senast jag badade var när mina medresenärer slängde i mig i kroatiskt vatten. Det har tagit mig över ett år att komma över chocken och ladda tillräckligt med mod för att göra igen. Det var kallt, men faktiskt ganska härligt…

Så här efteråt är jag stolt som en tupp. JAG har badat liksom. En större utmaning än vilket marathon som helst. Men badet var bara en mikroskopiskt liten del av en fantastisk dag som såg ut så här:

Jag har sagt det förr och säger det igen: att viga en hel dag åt löpning, cappuccino och mat är höjden av lyx.  Att tillbringa den i grymt sällskap och prata i evigheter utan att samtalsämnena tar  slut. Och att ibland luras utanför boxen….

DET är grejer det.

11 Kommentarer

 • Svara
  Ingmarie
  18 juli, 2016 kl 20:33

  Och TÄNK om du inte gjort det! :-O Som du hade ångrat dig! men jag kan slå vad om jordens största cappuccino att du inte ångrar att du gjorde det! :-) Du SKA vara stolt! och tusen tusen tack för att jag fick hänga med er! KRAM

  • Svara
   Anna
   19 juli, 2016 kl 11:36

   Nej, jag ångrar ingenting. Tvärtom är jag stolt som en tupp. Det här kommer jag leva på länge! Och fira mitt mod med några extra cappuccino!

   • Svara
    Ingmarie
    19 juli, 2016 kl 19:16

    Helt rätt!!!Och jag kan slå vad om x antal cappuccionos att du kommer göra om det. :-)

    • Svara
     Anna
     19 juli, 2016 kl 22:36

     Kanske redan på söndag… Plus 30 i Kroatien :)

 • Svara
  Träningsblogga - Ida
  19 juli, 2016 kl 15:23

  Springa och bada är ju bäst!!
  Nu är jag tyvärr förkyld och kan inte göra varken det ena eller andra, men så snart jag är på banan igen, då jäklar.

  • Svara
   Anna
   19 juli, 2016 kl 22:29

   Men ååå! Krya på dig!

 • Svara
  Mari
  19 juli, 2016 kl 18:34

  Ja tusan, det är grejer det! Finfina sådana :) Och badet, woohoo!!!!

  • Svara
   Anna
   19 juli, 2016 kl 22:30

   Eller hur! Inte dumt alls!

 • Svara
  Andreas
  19 juli, 2016 kl 18:56

  Härligt! Misströsta ej, varmare väder på ingång. Kan nog bli ett par sprad kommande vecka. ?

  • Svara
   Anna
   19 juli, 2016 kl 22:29

   Ja senast lördag blir det bada i alla fall. 30 grader i Kroatien :)

 • Svara
  Märta
  20 juli, 2016 kl 17:03

  Underbart! Jag har lite andra referenser och tycker att det är jättevarmt i vattnet nu, men då är jag ju uppvuxen på östra sidan Skåne dvs alltid typ minst fem grader kallare än på er sida ;-)

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.