Aktuellt

Zippat!

Idag har jag utmanat mig själv och fått uppleva typ jordens häftigaste grej. Jag ångrar inte en sekund att jag lät mig övertalas att åka ZIPLINE.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Vi gick ut hårt från start med den längsta ”zippen”, 700 meter lång och 150 meter över marken.  Långt där under låg det mest fantastiska gröna vattnet. Så vackert att jag fick gåshud och faktiskt helt glömde bort att vara rädd.

Totalt åkte vi 8 banor, varav några långa och några kortare och brantare. Ibland kunde vi stanna till på linan mitt ute i ingenstans bara för att dingla med benen högt uppe i luften. En knasig men häftig känsla.

Coolt är bara förnamnet. Jag skulle rekommendera ALLA som får möjlighet att testa. Även fegisar och höjdrädda. Det var inte hälften så läskigt som jag trodde, bara fantastiskt coolt!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

zip2 zip
Förövrigt utmanade jag mig själv även på middagen. Åt bläckfisk. Med sugproppar och allt. Och vet ni. Det var jättegott.

Idag känner jag mig modigast i världen. Och faktiskt lite stolt!

3 Kommentarer

 • Svara
  Lotta
  9 oktober, 2014 kl 09:06

  Åh, vad häftigt! Det verkar faktiskt hur coolt som helst. Och av någon anledning så tror jag t.o.m. att jag skulle våga trots min svindel. High five på den!

 • Svara
  Nina
  9 oktober, 2014 kl 18:33

  Bara för att det är Du som skriver att rädslan försvann så tror jag dej… ;) Ser så fint ut och jag är övertygad om att endorfinduschen var extra skön!

 • Svara
  Ingmarie
  10 oktober, 2014 kl 19:10

  Heja dig!!!!

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.