Aktuellt

Orutin

Jag sprang ju i lördags. I en miljö som vida överträffade mina vanliga asfaltsrundor i grått skåne-dis. Utplacerade längs banan, på de vackraste platser, satt dom – fotograferna. Jag tänkte att jag för en gångs skull skulle lyfta blicken från marken och få en snygg bild att spara till arkiven. Bländade av ett leende vid åtminstone några av de tillfällen som gavs. Spexade till det med ett segertecken när jag kände mig extra stark. 

Idag har bilderna kommit. Finns inte en enda på mig. Tänker att fotograferna gett upp hoppet om min fotogeniska förmåga och liksom kollektivt börjat knyta skorna när de sett att jag var på ingång. Tills jag inser att jag sprungit 45 km med en ryggsäck vars midjebälte går tvärs över nummerlappen. Och att ingen i hela världen har kunnat se vilket nummer jag har.

Så mycket för det bländande leendet och det snitsiga segertecknet. Och sån tur att jag inte slog till med ett spänsthopp i målgång – det hade ju varit två sträckta vadmuskler helt förgäves!
Ett leende kan INTE kompensera för en mycket suspekt löpstil. Men med egen fotograf får man bilder även med täckt nummerlapp…

12 Kommentarer

 • Svara
  anneliten
  24 maj, 2016 kl 22:52

  Så många saker att tänka på att man väl inte kan tänka på de officiella bilderna också tänker jag. Men inte du. Och jag skrattar som så ofta åt dina inlägg. Härliga du!

  • Svara
   Anna
   25 maj, 2016 kl 09:20

   Haha, allt för bloggen liksom. Fast inte hjälpte det…

 • Svara
  Ingmarie
  24 maj, 2016 kl 22:55

  Du får skaffa ett sånt där nummerlappsbälte jag har. Då kan de inte missa dig! Och du slipper säkerhetshål i tröjorna. :-)

  • Svara
   Anna
   25 maj, 2016 kl 09:20

   Är det något mer avancerat än ett resårband? Berätta!

   • Svara
    Ingmarie
    25 maj, 2016 kl 21:40

    Ja lite… Det är ”fnörpar” på den som man fäster nr lappen på och även ”hålfack” för gels. Och ett spänne för att få det att sitta kvar runt midjan. :-) Men du kan nog sy ihop något! Fredrik borde veta! Å andra sidan kostar de inte så myclet. :-)

 • Svara
  Richard Jack
  24 maj, 2016 kl 23:35

  Fasen vad irriterande! Ibland så finns det en ”pott” med oidentifierade bilder man kan ögna igenom. Kanske här med?

  • Svara
   Anna
   25 maj, 2016 kl 09:22

   Jo det finns. Sjumiljonertrettinitton stycken. Började skumma men orkade inte igenom hela. Har hittat några när jag sökt på Fredrik (vi sprang ju tillsammans) men där varken log jag, lyfte blicken eller spexade. Kan jag ha drömt? :)

 • Svara
  Rund är också en form!
  25 maj, 2016 kl 08:47

  Va? Varför kan de inte ta kort, även om du har täckt nummerlappen? (*Fattar inte*)
  Att de inte kan tagga dig vs ditt startnr fattar jag ju, men i övrigt går det väl ändå?

  • Svara
   Anna
   25 maj, 2016 kl 09:24

   Jo det är klart att de kan. Men bilderna blir inte sökbara och med sjutton triljoner bilder blir det ett evighetsgöra att leta igenom. Bättre lycka nästa gång :)

 • Svara
  Mia
  25 maj, 2016 kl 09:23

  Hahaha… Du är ju för rolig! Förra året på O-Ringen råkade jag ta på mig Olas väldigt personliga nummerlapp och jogga till start…

  • Svara
   Anna
   25 maj, 2016 kl 15:25

   Hoppas du inte vann. Hade varit jobbigt att stå på prispallen och heta Ola :)

 • Svara
  Hanna
  25 maj, 2016 kl 11:32

  Hihi, vilken osis!

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.