Aktuellt

Krock i utmaningar

Jag gillar utmaningar. All time roligast var Sara Rönnes julkalender 2015. I julas designade jag och dottern vår egen springkalender och häromdagen bockade jag tillsammans med löparklubben av sista etappen på Skåneleden. Men det tar ju inte slut där….

I morgon den första juni startar två nya utmaningar. Säkert miljoner till, men det här är de jag går igång på.

Ultratrail Queens drar igång MIDSOMMARKRANSEN. Med en kort instruktion varje dag, och där ens egen fantasi får sätta gränser. Det behöver inte vara löpning, utan vad som helst egentligen. I morgon är temat: ”I det fria”.

Samtidigt startar en ny utmaning med löparklubben. Vi ska springa till ALLA skånes kyrkor (för att avgränsa det hela: bara tillhörande Svenska kyrkan). De är 446 till antalet och det är ju svårt att inte hugga in på en liten kyrkrunda i redan i morgon, fastän planen egentligen var tröskelintervaller.

Ett par kyrkor ute i det fria alltså. Mina utmaningar synkar för kanske första och sista gången.

För är det något jag inte vill göra PÅ NATTEN, så är det att springa omkring på en kyrkogård….   Det kanske får bli lite yinyoga på fredag. Sovandes, med ett bolster mellan knäna….

Gillar du utmaningar?

Inga kommentarer

    Lämna ett svar

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.