Aktuellt

En springkalender beställd!

Vi brukar ha chokladkalender med finchoklad, men i år blir det andra bullar. Dottern vill ha en springkalender…

Det finns färdiga julutmaningar designade Sweden Runners och Race One, som verkar urkul! Men den ekonomiska dottern menar att vi kan göra vår egen julkalender och lägga pengarna på choklad istället. Äta kakan och ha den kvar, that is!

150 kilometer mellan 1 och 24 december är beställt, och jag har skickat en lista med distanser till henne.  Det är siffror mellan 5 och 12 kilometer, snyggt och prydligt uträknat i ett excelark. Hennes uppgift blir att pyssla ihop alltihopa till en snajsig julkalendermed 24 löparluckor . Ett samarbete mellan siffernörden och den kreativa som kommer bli helt outstanding.

Luckan kommer tjuvöppnas kvällen före respektive dag, för att få en chans att planera in när på dagen löpningen ska ske. Ibland kan det ju behövas tidiga morgonrundor och då är det bra att vara förberedd.

Så långt det går ska vi springa tillsammans, men när våra scheman inte tillåter det får det bli var för sig. Det är ok att springa längre än dagens lucka, men inte kortare. Och man får inte tjäna in kilometer till en annan dag. Har man sprungit för långt får man skylla sig själv…

Om det är någon som vill hänga med på ett hörn kan jag se till att outa luckan i någon av mina kanaler. Säg till i så fall! Chokladen ingår dock inte….

Inga kommentarer

    Lämna ett svar

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.