Aktuellt

Veckans humor

Jag förvånades över alla backar på hemvägen från berget. Kunde INTE komma ihåg att de funnits där tidigare. 2023 års bergspass med hemspring var det jobbigaste of all times. Vi som bara bruka springa och småsnacka hela vägen…..

Så läser jag blogginlägget från 2022…


Bevisligen fanns det backar redan förra året…

Läser vidare:
Helt uppenbarligen sviktade minnet redan då…

Och så avslutningen. Påminnelsen till mig själv:

Men alltså! Nästa gång! Då ska jag väl ändå komma ihåg….?

Hemresan är påbörjad men ni kommer få leva med lite efterrapportering från världens bästa löparresa. Jag har ju inte hunnit berätta om livet med en gravid, avsaknaden av avokado, intervallpass med 38 km i benen, sushibuffén och hur man äter en apelsin med gaffel och kniv. Stay tuned…

 

4 Kommentarer

 • Svara
  Susanne
  25 mars, 2023 kl 19:47

  Man kommer bara ihåg det roliga. Finns nog risk för att du har glömt bort backarna igen nästa år. 😂

  • Svara
   Anna
   4 april, 2023 kl 21:50

   Jag hoppas verkligen det! Så jag inte blir feg och inte vågar springa hem….

 • Svara
  ingmarie Nilsson
  25 mars, 2023 kl 20:18

  Visst är det bra med dåligt minne? :-D

  • Svara
   Anna
   4 april, 2023 kl 21:49

   Superbra! Är livrädd att jag kommer ihåg backarna till nästa år och inte vågar springa hem….

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.