Aktuellt

Dubbelpass

Min löpkalender fick inte hindra mig från att gå på mitt nyupptäckta favoritpass – HIIT 45 på fredag morgon. Jag fick både äta kakan och äta den igen…

Den brutalt ärliga instruktören låter mig åter igen veta när jag slöar till. När jag tappar hållning och fart.  Men jag älskar feedbacken som är spot on. Jag får veta vad jag kan ändra och hur det påverkar. Jag får veta att jag gör vissa saker för att omedvetet fuska och göra övningen lättare. Men jag får också veta när tekniken är klockren (höga knän!) och när utförandet förtjänar betyget MVG.  Och övningarna igen – helt nya! Jag som fortfarande trodde jag provat allt!

Ordentligt trött innan klockan åtta på morgonen alltså. Men sju timmar räckte för att pigga på benen till kvällens julkalenderlöpning. Nio kilometer in på kontot. För er som valt att hänga på min kalender – i morgon blir det fem!

2 Kommentarer

 • Svara
  ingmarie Nilsson
  2 december, 2022 kl 22:01

  Visst är det underbart att hitta nya övningar som kan ge go träningsvärk!? :-D

  • Svara
   Anna
   4 december, 2022 kl 16:42

   Bästa ju!!!

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.