Aktuellt

Ny vecka nya utmaningar

Måndag igen. Är det inte alltid måndag? Så här ser min vecka ut:

Lycklig av chokladboll

Måndag:
En helt vanlig måndag. Så vanlig att jag till och med blir kallad stammis på Body Pumpen. Det mest ovanliga är kanske träningsvärken i mina lats. Visste inte ens att jag hade några lats. Eller att man kunde få träningsvärk av att stå och boxas rakt ut i luften

Tisdag:
Yoga på jobbet. Mina kollegor frågar om jag är nervös. JA! Jag är nervös. Inte för yogan, utan för allt annat. Att lokalen ska vara låst. Att ingen har plockat undan konferensmöblemanget. Att telefonen inte ska koppla upp på högtalaren…

Onsdag:
Världens roligaste tröskelpass på Runacademy, och jag kan inte bestämma mig om det är vettigt att vara med. För att jag har en känning i baksida lår och ska springa Lund Runt på lördag…

Torsdag:
Fysioterapeutbesök. Fast jag envisas med att kalla honom sjukgymnast. Ett desperat försök att få min baksida att kännas mjuk, samarbetsvillig och följsam.

Fredag:
Hämta nummerlapp. Och motstå frestelsen med 20% rabatt på Löplabbet. Jag behöver ju inget. Möjligen ett par trailskor. Behöver förresten alltid trailskor. För att jag aldrig någonsin trivs i de jag köper. Om några hoppar upp och biter mig i näsan kommer jag inte kunna stå emot…

Lördag:
Lund Runt. Jag borde vara pepp och glad och i race-week-mood, fast jag funderar mest på om det kommer göra ont i baksidan. Och om jag borde fokusera på att jogga runt istället. Men jag är sämst på sånt. I så fall behöver jag ragga en långsam kompis. Någon som behöver farthållning i snigelfart?

Söndag: 
Blankt i kalendern. Det får bli ett dopp!

Hur ser din vecka ut?

2 Kommentarer

 • Svara
  ingmarie Nilsson
  7 november, 2022 kl 19:33

  jag är avis på din lördag! Men jag får roa mig med att coacha roliga löpklasser, lyfta tungt, Run&box och simning. Plus utflykt, ta en drink på en isbar och jobba i tokhuset. (Sjukan alltså..) Och just det ja, vi ska ha visning också och jag ska till tandläkaren. Och jag ska på utbildning hela söndagen! Plötsligt känns veckan ganska tuff!

  • Svara
   Anna
   8 november, 2022 kl 20:55

   Allt låter trevligt utom tandläkaren. Och tokhuset hade jag nog inte heller klarat så bra… Men resten!

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.