Aktuellt

Min största uppoffring…

Ja ni vet att vi sparar pengar. Har utmanat oss själva att hålla hårt i plånboken i september och oktober. Tråkigt men också lite av en sport. För att kunna unna oss den där alldeles för dyra bänkskivan…

ven

Anyway. Jag har uppoffrat mina ute-kaffen och överlevt. Jag har bjudit hem utflugna dottern på fredag, istället för att gå ut och äta. Och varken handlat träningskläder eller klippt håret. Det ena märks mer än det andra…

Men så skulle jag anmäla mig till Hven Seaside run. 18 km på den fantastiska ön Ven. Premiär för loppet och alla ska dit. Startavgift gratis med friskvårdsbidrag.

Men så börjar jag räkna på transportkostnaden. Ni vet de där osynliga pengarna som bara rinner ur plånboken utan att man märker det. 750 kronor för mig och Fredrik. Plus utelunch på Hven.  En tusing. Och ett hörn av en bänkskiva.

Så jag ställer in och DET svider mer än alla utebilvna utekaffen i världen.

5 oktober. 26 dagar to go. Hoppas alla får kul på Hven. Även de som tror att de ska springa en mil och upptäcker längs banan att det är en nautisk mil, och därmed mycket längre…   De har inte varit så tydliga med det i inbjudan.

Och nej. Det är inte nu du ska höra av dig och säga att jag kan få åka över till ön alldeles gratis på din sup-bräda…

 

3 Kommentarer

 • Svara
  ingmarie Nilsson
  5 oktober, 2022 kl 18:22

  Vi satsar på det nästa år! Då är jag ju nära och du har din bänkskiva!

  • Svara
   Anna
   6 oktober, 2022 kl 19:43

   Jaa! Det får vi göra!

   • Svara
    ingmarie Nilsson
    9 oktober, 2022 kl 19:40

    Eftersom jag är en potta på att planera så långt fram får du påminna mig… :-)

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.