Aktuellt

Sparar pengar

Vi har precis insett att vi inte äger en enda möbel till vårt nybyggda fritidshus. Och en inköpslista på matbord, stolar, soffgrupp, sängar, bäddsoffa och teve har krävt ett tillfälligt köpstopp på annat. I perioden 5 september till 31 oktober ska vi snåla som attan. Vrida på varenda peng och göra smarta val. Som att inte dricka kaffe på kaffebar och anmäla sig till lopp…

Jag har nu överlevt FYRA dagar utan kaffebar. Det har gått hyfsat ok av den enkla anledningen att det varit måndag, tisdag, onsdag och torsdag. Men alltså, fredagsfeelingen infinner sig inte utan en eftermiddagskaffe på lokal.

Jag har också överlevt fyra dagar utan att anmäla mig till lopp. Men det är nog mest för att det var just fyra dagar direkt efter ett marathon. Nu börjar det liksom krypa lite igen, och Köpenhamn halvmarathon nästa helg känns ju som värsta festen.

Hade Köpenhamn lite tillfälligtvis varit svenskt hade jag fått det på friskvårdsbidaget, men nu är det ju inte så.

Så ni måste hjälpa mig här. Vad behöver jag inte köpa till sportstugan för att kunna springa i Köpenhamn?

4 Kommentarer

 • Svara
  ingmarie Nilsson
  9 september, 2022 kl 23:02

  Av det du räknade upp så säger jag utan tvekan Tv!

  • Svara
   Anna
   12 september, 2022 kl 19:41

   Det är inte ens en uppoffring. Det enda jag använder den till är att somna framför :D

 • Svara
  Esther
  12 september, 2022 kl 07:07

  Hur kan du inte ha förbrukat ditt friskvårdsbidrag än?? eller så får ni kanske mer än vi, mitt var slut i mars… har haft kul för pengarna iaf :-)

  • Svara
   Anna
   12 september, 2022 kl 19:46

   Tränar gratis på gymmmet och så får jag inte ta friskvård på utländska lopp. T ex köpenhamn marathon i våras, som jag anmälde mig till BARA för att få friskvårdsbidrag.
   Men jag kämpar på. SKa anmäla mig både till Yddingeloppet och Sylvesterloppet. Det är säkert ett par hundra. Sen är det bara 1500 kvar eller nått…

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.