Aktuellt

Dags igen: vinterbad

Jag vinterbadade en del förra vintern, efter att ha blivit utmanad på jobbet och liksom fastnat. Var fast besluten om att göra det enklare för mig detta år. Att inte sluta bada i augusti, utan bara hänga i och gradvis vänja mig vid kallare temperaturer. Det sket sig.

vinterbad

Senast jag badade var i augusti. Och nu blev jag utmanad av jobbet IGEN. Med tanken på vädret och de åtta minusgraderna där ute kan jag nog inte vänta mig temperaturer så mycket över nollan. Ångesten är ett faktum!

Men jag är inte den som bangar en utmaning. Jag ska bara ladda lite mentalt först!

Tycker förresten vinterbadhajpen från förra året verkar ha lagt sig lite. Nu kanske jag inte ens är trendig när jag väl kommit i…

Trendig eller inte. Till helgen ska det ske! Fredrik har lovat att hålla handduken!

 

4 Kommentarer

 • Svara
  Andreas
  3 december, 2021 kl 09:16

  Däremot brer padeln ut sig 😂 klart du ska fortsätta! för oss blir de bad i jul när tillgången är 200m bort 😊

  • Svara
   Anna
   7 december, 2021 kl 07:52

   Ja, jag ska testa för andra gången i mitt liv på torsdag…. Håll tummarna för att jag har hälsenorna i behåll efteråt! 200 till bad låter underbart, är ni hemma igen den 6/1…?

 • Svara
  ingmarie Nilsson
  3 december, 2021 kl 21:26

  Vem bryr sig om det är trendigt?

  • Svara
   Anna
   7 december, 2021 kl 07:53

   Haha, inte jag. Då skulle jag inte sprungit mig igenom OCR-trenden, crossfit-trenden och padeln…

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.