Aktuellt

Sista långpasset

Med tretton dagar kvar till Helsingborg marathon checkar jag av det sista långpasset. Med en känsla av fjärilar i hela kroppen!

 Efter två cykel-år pga skador är det faktiskt först de senaste veckorna jag börjat känna mig som en löpare igen. Jag har jobbat upp distansen och i viss mån kunnat öka farten litegrann. Jag springer inte längre och känner efter om det gör ont någonstans utan kan, som på fornstora dagar, bara stänga av hjärnan, koppla på autopiloten, riva av tre mil och njuta av färden.

Som mitt sista långpass inför Helsingborg marathon är bara det bästa gott nog.  Jag väljer havet. Springer från Kävlinge till Lomma och tillbaka till Bjärred där familjen väntar med bigarråer och handduk. För när sommaren poppar upp som gubben i lådan får man passa på att avsluta med dopp.

Jag känner mig redo inför Helsingborg. Det kommer inte gå i den fart jag är van vid, men jag kommer att ta mig runt och jag kommer att njuta av färden.

Nu ska jag bara hoppa på ett marathonprogram och se vad man ska göra de sista två veckorna….

2 Kommentarer

 • Svara
  ingmarie Nilsson
  22 augusti, 2021 kl 19:23

  Du kommer rocka och jag tror du underskattar din kapacitet med hästlängder!

  • Svara
   Anna
   26 augusti, 2021 kl 06:26

   Underskatta kapacitet gör jag alltid :D Fast nu har jag bara sprungit smärtfritt i två månader och har inte många långpass i benen så vi får se. Det ska bli superroligt i alla fall!

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.