Aktuellt

Formkollen 2021

Frontyarden har precis börjat och löparna är på väg in efter sitt allra första varv. I målgången möter jag dem. I brudklänning!

Jag har förvarnat dem om mitt tilltag. Att något udda kommer att ske. Och att de förväntas ställa upp på en photoshoot. De får dock inte fråga några frågor eller publicera några bilder i egna kanaler. Det som händer är topphemligt. Det är den årliga formkollen och test av brudklänning årsmodell 2000.

Resultatet ser ni ovan. Och nedan. Den passar fortfarande. Matchar bra med fusklapp på magen och trendriktig mikrofon. Lite i varmaste laget i plus 30 och kanske inte helt ändamålsenlig. Men ändå. 21 år and counting.

För att botanisera bland tidigare formkollar, se här!

För framtida formkollar: häng kvar! Det gör vi…

 

2 Kommentarer

 • Svara
  Erika
  3 juli, 2021 kl 13:14

  Sååå bra bild. Du är så otroligt kreativ med detta. Jag hade inte kommit på en enda grej, haha!

  • Svara
   Anna
   12 juli, 2021 kl 21:50

   Haha tack! Varje år tänker jag att ”i år kommer jag inte på nått! ALLT är gjort”. Men så plötsligt trillar polletten ner igen. Grämer mig lite dock att jag inte kom på det där med brudklänning och vaccinplåster….

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.