Aktuellt

Bröllopsbilden

Som traditionen bjuder testar jag formen med en bild i brudklänning den 1 juli varje år. Med motiv som är karaktäristiskt för året i fråga. Jag har avverkat löparskor, kettlebells, mtb, racer, Skåneledenskyltar och mycket mer. Och varje år sådär i mars tänker jag att jag ALDRIG kommer att komma på något nytt. Att motiven är slut…

Därför mina vänner blev jag extra lycklig när polletten trillade ner idag. När jag kom på vad som ska bli formkollsmotivet 2021.

Idén är klockren, men kräver en del av huvudpersonen. Det gäller att kunna stänga av omvärlden för ett par minuter och inte skämmas över sitt tilltag. Även omgivningen behöver sköta sin del av dealen. Och om det funkar återstår att se.

Dagens inlägg är ett A men inte B. En teaser och cliffhanger. Den 1 juli vet ni hur det gick. Några av er kan gissa motivet innan dess…

Vilken av motiven ovan gillar du bäst`?

1 kommentar

  • Svara
    Joanna S
    12 juni, 2021 kl 19:59

    Älskar de två ”ryggbilderna”!! Och det är inte för att man inte ser ditt ansikte 😉 utan för att det är så vackra..!! 👌🥰

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.