Aktuellt Skåneleden 2020

20-åriga bröllopsbilden. Tema: Skåneleden

Ni som hängt med ett tag vet att jag varje bröllopsdag testar om jag fortfarande kommer i brudklänningen. Dessutom med ett motiv som symboliserar den aktivitet jag för närvarande snöat in på. Hittills har den årliga formkollen gått bra så det var väl inte helt oväntat att jag skulle komma i den i år igen. Den stora frågan var kanske mer hur det skulle gå för Fredrik som inte testat sin militära högtidsdräkt på 20 år…

På den årliga bröllopsbilden modell 2020 har han nämligen fått äran att vara med. I kläder som får en att skratta en smula. Det känns som jag gift mig med en clown. Kanske kan det bero på de röda gympaskorna som naturligtvis inte ingick i originalmunderingen…

Anyway. Vi klarade biffen båda två. Nu åker stinshatten in i garderoben igen och återses nästa gång på trettioårsdagen.  Min klänning ser ni dock redan om ett år. Oklart i vilket sammanhang och på vilken plats…

För ett smakprov på tidigare upplagor av brudklänningsprovningar, se inlägget från i torsdags.

14 Kommentarer

 • Svara
  Susanne Bornmar
  1 juli, 2020 kl 08:07

  Grattis på bröllopsdagen! Sjukt kul idé! Hade varit roligt att testa sin klänning igen. Men tyvärr hyrde jag min brudklänning så jag har ingen hängande i garderoben… Det kändes rätt då (varför lägga så många tusenlappar på nått som bara kommer hänga i garderoben, allt annat är ju ändå så dyrt i kombination med bröllop), men det är nog eg det enda jag ångrar från vårt bröllop för 17 år sedan. Nått jag ska tipsa mina döttrar om, köp och spara er klänning!

  Då hade det varit roligt att stjäla din idé :) Men å andra sidan är jag tveksam på om jag hade kunnat knäppa kjolen i midjan… Hade en tvådelat klänning för att få en kant/skarv på mitten då hon jag hyrde av sa att jag skulle se ut som en lyktstolpe i en hel klänning likt din :) Hon tyckte också att jag behövde nått som ”smalade” in mina breda axlar något. ”Krister Lindarw släng dig i väggen” var hennes kommentar när jag fick på mig en halterneck! Hahaha, galen kvinna men hon var nog rätt duktig för jag blev sjukt nöjd med det hon tog fram till mig. Men hon kunde nog uttryckt sig på ett lite smidigare sätt kanske. Tur man inte har kroppskomplex och dålig självkänsla!

  • Svara
   Anna
   3 juli, 2020 kl 06:50

   Haha vilken smidig uthyrare!Det enda jag fick höra av min sömmerska var att jag borde skaffa push-up bh. När jag tyckte hon skulle sy in klänningen som blivit lite för stor när jag slutat amma….

 • Svara
  Agneta Brodén
  1 juli, 2020 kl 08:26

  Grattis på bröllopsdagen! Kul idé med klänningen. Jag har gått en bit på Skåneleden. Från Sölvesborg till Vittsjö så jag har en del kvar. Väldigt fin led.

  • Svara
   Anna
   3 juli, 2020 kl 06:52

   Där har vi inte varit ännu, men det kommer. Superfin led! Jag vet att vi har många härliga gobitar kvar som jag ser framemot!

 • Svara
  Karin
  1 juli, 2020 kl 08:42

  Det är så kul att se det här varje år! Jag har följt dig flera år och det är lika kul varje år!
  Trevligt att din man fick vara med på bild i år!
  Jag ska också spara min klänning…

  • Svara
   Anna
   3 juli, 2020 kl 06:53

   Det är typ det roligaste man kan göra med en klänning. Utom själva bröllopet då! Så klart att du ska spara den!
   Varje år tänker jag att mina teman ska ta slut, att jag inte ska komma på vad jag ska göra. Men varje år är det lika självklart vad det ska bli. För uppenbarligen har jag lite olika fokus i min träning varje år!

 • Svara
  Danne
  1 juli, 2020 kl 09:20

  Fantastiskt! Så old-school och magiskt :)

  • Svara
   Anna
   3 juli, 2020 kl 06:55

   Haha, kändes inte helt naturligt, men vi valde tidpunkt med omsorg så ingen skulle råka gå förbi :D

 • Svara
  Susanne
  1 juli, 2020 kl 13:53

  Grattis på bröllopsdagen! Hoppas Ni får/fick en fin vandring idag. Blåsigt, men mycket mindre regn än igår :)

  • Svara
   Anna
   3 juli, 2020 kl 06:55

   Allt regn kom första dagen! Sen gick det bättre :D

 • Svara
  ingmarie Nilsson
  1 juli, 2020 kl 21:21

  Grattis till er! Och jag tycker ni är jättefina! Väntar man tillräckligt länge är allt dessutom snart modernt igen!

  • Svara
   Anna
   3 juli, 2020 kl 06:57

   Fast stinshatt vetetusan :D
   Jag är glad att jag i alla fall inte hade puffärmar och rosett som var inne ett par år tidigare (och som pryder min balklänning från gymnasiet) :D

 • Svara
  Malin Holmgren
  1 juli, 2020 kl 22:02

  Gratts tiil er båda! Vilken underbar bild.

  • Svara
   Anna
   3 juli, 2020 kl 06:57

   Tack snälla!

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.