Skåneleden 2020

Skåneleden-logistik

Halva grejen med att vandra hela Skåneleden är att få ihop logistiken.  Inför kommande vandring Knivsåsen-Ystad Saltsjöbad har vi ett problem som inte går att lösa med hjälp av Skånetrafiken: vi vill inte fira bröllopsdag i underställ och behöva bära människokläder över halva Skåne. De skulle ändå inte lukta så gott när vi kom fram…Skåneleden Ystad

Därför har vi idag placerat ut en välfylld bil i Ystad och cyklat hem.  I bilen som väntar på oss efter två dagars vandring finns allt man kan tänkas behöva för en övernattning på Ystad Saltsjöbad. Bikini och anständiga kläder. Jag har till och med packat med örhängena jag fick som morgongåva. Fint ska det vara när man fyller 20.

Marsvinsholms slott

Som uppvärmning till vandringen och en extra bonus på vårt Skåneäventyr fick vi alltså 78 kilometer cykel genom de mest böljande landskap. Genom mysiga samhällen och förbi coola slott. Nu är vi dock nästan lite för trötta för att packa den där vandringsryggsäcken, och risken är stor att vi glömmer både maten och sovsäcken. Brudkänningen behöver jag dock inte släpa omkring på, för bröllopsbilden 2020 fixade vi redan i morse. Om klänningen passade och vilket motiv det blir får ni se på onsdag. Stay tuned…

Så länge håll tillgodo med gamla godbitar:

Man kan ju i alla fall inte klaga på att klänningen ligger och samlar damm!

17+

4 Kommentarer

 • Svara
  Gert
  30 juni, 2020 kl 11:14

  Klänningen passade säkert i år också. :)

  0
  • Svara
   Anna
   3 juli, 2020 kl 06:45

   Jajemen! Inga problem!

   0
 • Svara
  pernillabredolt
  30 juni, 2020 kl 15:19

  Älskar verkligen er idé med att fota med bröllopsklänningen varje år. Det ska jag apa efter om jag någon gång gifter mig.

  0
  • Svara
   Anna
   3 juli, 2020 kl 06:46

   Det tycker jag att du ska göra! Så onödigt att den bara hänger där liksom :D

   0

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.