Aktuellt

Maj 2015

Det finns månader där ALLT händer. Sen finns det åren 2020 och 2021…

Maj 2015 hände allt. När jag gör en tillbakablick i bloggen förstår jag inte riktigt hur jag hängde med. Nu när man tycker det är värsta happeningen att ta på sig jeans! Jag trivs bra i den här lugna lunken men ändå, att läsa om maj 2015 är ändå lite exciting.

Maj 2015:

Jag börjar månaden med löparresa till Kroatien och springer Wings for life för första gången! Ett fantastiskt sätt att starta världens bästa månad på!

Vilar upp mig en vecka innan jag hänger på ett löparläger på Bjäre. Underbara dagar i  vårfint Skåne. Northern Wilderness Experience alltså, var tog de ens vägen? Värsta mysiga arrangörerna!

Jag tror jag är hemma i tre dagar innan jag åker till London för att fira mammas 70-årsdag (hennes 75-årsdag som gick av stapeln 2020 förblir fortfarande ofirad). Löparskorna med såklart, så att födelsedagsbarnet får sova ut i lugn och ro på morgnarna!

Knappt borstat av mig resdammet gästar jag radio och pratar löpning och tips inför Göteborgsvarvet någon vecka senare.

Jag får feeling och spontanshoppar en startplats i annans namn. Det är en vecka till start och det vore ju dumt att inte maxa den. Jag åker upp en extra sväng till Göteborg för att testa flåset på Aktivitus . Hem och vänder innan det är dags att ställa sig på startlinjen. River av ett spontanvarv och njuter av egentid.

Sen vilar jag nog en någon vecka innan det är dags för utlandssemester igen. Vi åker till England och springer trail. Fast det är ju i juni och räknas inte. Man kan ju inte hinna allt på samma månad…

Blir spännande att se hur tillbakablicken från 2021 ser ut när jag skriver den om sisådär 5 år. Sålänge njuter jag av gamla minnen!

2 Kommentarer

 • Svara
  Joanna S
  4 maj, 2021 kl 08:44

  I dessa tider undrar man hur man orkade med det allt förr! Kanske inte så dumt ändå med detta ”påtvingade” lugn – som förhoppningsvis på sikt bidrar till att vi blir lite bättre på att balansera mellan aktivitet och vila…

  • Svara
   Anna
   4 maj, 2021 kl 18:59

   Älskar faktiskt känslan av att aldrig vara uppbokad. Det blir så mycket mer spontant. Och man kan välja vad man gör på helgen efter vad man är sugen på. Och inte det man var sugen på för fyra veckor sedan när man bokade det…

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.