Aktuellt

Långtråkigt?

Att vandra kan tyckas vara en rätt enahanda aktivitet. En fot framför den andra. Ibland 50 000 gånger…

Skåneleden

Långtråkigt? Nej, faktiskt inte alls. Vi pratar mycket men är tysta ibland. Längtar efter mat, äter mat och längtar efter mer mat. Vi fryser, svettas, tar av och på kläder. Knyter skosnören som går upp och spänner ryggsäcksremmar. Stannar och låter solen värma ansiktet. Svär över en skavande lins.

Det händer grejer hela tiden. För när inget händer blir varje liten grej jättespännande. Som att läsa skyltar på ett industriområde. Mer om det i etapprapporten som kommer till veckan. Nu tänkte jag lägga mig raklång!  Och känna mig nöjd över 50000 steg rätt in på stegtävlingskontot!

 

Inga kommentarer

    Lämna ett svar

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.