Aktuellt

Nuru höften!

Runacademy släpper platserna till höstens löpgrupper idag. Och lockar med rabatt och chans att vinna fina priser.

runacademy

Mitt ha-galna alter ego går bananas. Klart jag ska anmäla mig. Vinna en jacka och få en hel höst med trevlig gemenskap. What’s not to like? Jag har ju provat förr. Det ÄR ju kul!

Plötsligt sitter jag med ett bekräftelsemail i inkorgen. Jag ska vara med i Runacademy en termin till. Inte för att min första termin gills, jag var ju liksom bara med en gång innan allt sket sig.

Och någonstans i hela anmälningsproceduren glömde jag att jag har en trasig höft. Så nu finns bara en utväg. Den måste bli hel.

Börjar fundera på tidsplanen. När börjar ens löpgruppen? När måste jag vara ready to go. Går in och läser på. Vecka 37 it is, fast det säger mig inget. Jag kan inte veckor, ge mig ett datum snälla?

Konsulterar min papperskalender och lär mig att vecka 37 är veckan efter mitt sjunde Helsingborg marathon. Och då måste jag ju per definition vara hel. Eller ha varit hel….

Så Höften. Nu vet du. Dags att sätta upp en plan!

Tränar du i löpgrupp?

15+

4 Kommentarer

 • Svara
  ingmarie Nilsson
  2 juni, 2020 kl 20:24

  vad kul! Såklart lilla höften är hel och glad då!

  0
  • Svara
   Anna
   5 juni, 2020 kl 07:47

   Hoppas du har rätt. Det känns alltid som att hösten är jättelångt borta och sen säger det ju alltid bara pang… :D

   0
 • Svara
  Susanne Bornmar
  4 juni, 2020 kl 10:44

  Vad kul! Håller tummarna för att höften läker. Jag kör också vidare nästa termin, men i annan del av Sverige och som ledare istället för som deltagare. För precis som du säger, det ÄR ju kul! :)

  0
  • Svara
   Anna
   5 juni, 2020 kl 07:48

   Ledare är också kul. Har varit det i många terminer i andra löpgrupper. Och jag funderade ett varv om jag skulle söka, men den här gången var jag sugen på att bara få vara ego och låta någon annan tänka :D

   1+

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.