Aktuellt

O-ringenveckan!

O-ringenveckan betyder orientering för de som är lagda åt det hållet. För mig betyder det egentid…

Förra året spenderade jag hela denna ego-vecka med löpning. Jag sprang i Halmstad, och längs Skåneleden från Mölle och neråt. Jag var spontan, flexibel, umgicks, badade, sprang och fikade.

2019 ville inte benet. Jag var orolig att O-ringenveckan skulle bli tråkig. Att jag inte skulle ha något att göra när jag inte kunde springa. Att jag skulle sitta hela dagarna framför skärm, slöscrolla bort min egentid och längta bort. Men så blev det inte!

O-ringen veckan 2019 började som bekant med en promenad till Helsingborg längs min favoritsträcka vid havet. Den fortsatte med cykeltur till Simrishamn via bästa Byvägen 35. Sen har jag jobbat, men alltid unnat mig förmiddagskaffet på Djäkne kaffebar istället för i jobbsoffan. Jag kan ju jobba lite längre på eftermiddagen när ingen saknar mig.

Men det slutar inte där. För ikväll är jag inbjuden till fyspass i världsmetropolen Billeberga. Fyspass med middag that is. Och eftersom bilen är i Norrköping får jag naturligtvis cykla dit.  Lite som uppvärmning inför morgondagen då kaffet väntar i Halmstad. 13,6 mil för en kaffe och jag har till och med lyckats lura med mig sällskap!

Då ska jag dessutom flasha lite nya cykelkläder för er. Jag har på fyra dagar nämligen fördubblat min cykelgarderob!

O-ringen alltså. Ett himla bra påfund.

1 kommentar

  • Svara
    Ingmarie
    24 juli, 2019 kl 21:52

    Jag måste få A att börja igen så jag också kan få en sån där (extra) ego-vecka. :-D

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.