Aktuellt

Guldfisk

Jag tror mig kunna springa tidslopp på mycket kort bana i många timmar utan att bli uttråkad. Jag är nämligen en guldfisk av rang.

Tittar på gps-filerna från förra helgens åtta varv och så slår det mig att det finns en sträcka som vi sprungit två gånger varje varv utan att jag har märkt det… (det finns en till, men den har jag faktiskt noterat!)

Jag har funderat över att alla vägar i Snogeholmsskogen heter samma sak, men tanken slår mig inte att det faktiskt är samma väg. För att vi råkar komma på den från två olika håll.

Fredrik är chockad. Han gjorde upptäckten redan på sitt första varv. Jag skyller på att det var mörkt de tre första varven och sen var kolhydraterna slut i hjärnan. Eller nått.

Men när det kommer till tidslopp på bana tror jag att jag besitter en vinnande egenskap. Jag kommer nämligen aldrig att bli uttråkad. Allt är ju lika nytt och spännande varje varv….

0

6 Kommentarer

 • Svara
  Ingmarie
  26 januari, 2019 kl 05:51

  Vilket tids-lopp blir det? (Du kanske skrivit men här är en till med guldfisk-minne…)

  0
  • Svara
   Anna
   30 januari, 2019 kl 20:18

   Inte bestämt ännu. Var sugen på löparkalaset i Trelleborg men det känns för nära inpå Köpenhamn marathon…

   0
 • Svara
  Märta Johansson
  26 januari, 2019 kl 22:08

  Haha den egenskapen borde du verkligen dra nytta av. Du kommer ju att vara oslagbar på en varvbana där alla andra kämpar mot tristessen i att springa samma varv om och om igen :-)

  0
  • Svara
   Anna
   30 januari, 2019 kl 20:19

   Jag tänker också det. Jag hittar ju nya roliga grejer varje varv. Det tog mig minst fem Lidingölopp innan jag märkte att det fanns en skidbacke….

   0
 • Svara
  Johanna
  28 januari, 2019 kl 15:20

  Haha :)
  Jag skulle upptäcka sånt direkt..

  0
  • Svara
   Anna
   30 januari, 2019 kl 20:19

   Vi måste ha olika hjärnhalvor. Eller så saknar jag bara en…

   0

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.