Aktuellt

Ledigt

I morgon startar mitt liv som o-ringen-änka. Det är den veckan varje år, när halva familjen sticker hemifrån för att leta orangea skärmar, kissa i ring och göra skogen osäker i fladdrande nylonbyxor. Den äldre dottern är förvisso hemma men borta. Så som hårt arbetande tonåringar är. Min lördag och söndag är blanka. Tomma. Och jag får nästan panik när jag ska välja mellan allt roligt jag vill hitta på. Har kastat ut sällskapskrokar till hela min bekantskapskrets, fast ingen verkar vara lika mycket o-ringen-änka som jag…

Anyway. Ensam är fint det med. Jag är ju så sjukt trevlig och tänker så spännande tankar att det kommer inte vara det minsta problem att underhålla mig. Just nu lutar det åt Halmstad. Feldts-fika, spring på Prinsens stig, bad, lunch och hem igen. Det låter så najs att jag blir alldeles till mig. Det tar typ hela dagen och dottern har inte ens jobbat klart när jag kommer hem.

Men helgen är ju inte slut där. Det finns ju en söndag också. Jag tänker cykelutflykt med lunch. Och häng på dotterns jobb på eftermiddagen. Hon råkar ju jobba på kaffebar…

Nu är det bara fredagen som behöver lösas för att helgen ska bli komplett. Kaffe med dopp efter jobbet? Solnedgångspromenad på stranden? Utomhusyoga?

Alla dessa beslut. Det är tamejtusan lite stressigt att ha mycket tid. Vad hittar du på i helgen?

0

7 Kommentarer

 • Svara
  A-mamman
  19 juli, 2018 kl 23:03

  Underbar bild och lika kul text som vanligt! Här blir det farfarsfirande i helgen, mera bad och så lite jogg för mig då. Undrar mest om jag ska ta vanliga rundan eller en längre tur åt ett annat håll vid stugan? För i värmen ska jag nog inte öka distansen så mycket.

  0
  • Svara
   Anna
   23 juli, 2018 kl 15:56

   Låter som en bra helg, vilken runda det nu än blev :)

   0
 • Svara
  Ingmarie
  19 juli, 2018 kl 23:26

  Attans att jag inte är ”hemma”…. Kanske kan jag locka dig till 08a land med svettigt backpass, skojiga intervaller, finfika, utegym och fisljummet sjöbad? :-)

  0
  • Svara
   Anna
   23 juli, 2018 kl 15:57

   Alltså det låter underbart. Synd att Stockholm är så långt borta. Vi kan ta ett fisljummet havsbad i Halmstad istället. Nu när jag vet att kvalitetskaffeutbudet är säkrat :)

   0
 • Svara
  Olof
  20 juli, 2018 kl 18:22

  Det blir swimrun i malmö i morgon. 10.00 kör vi hemifrån mig, och dit hittar du. 😉

  0
  • Svara
   Anna
   23 juli, 2018 kl 16:00

   Alltså mitt lokalsinne är så dåligt. Jag hamnade i Halmstad istället :) Och på köpet slapp jag simma. Det närmsta simma jag kommer är när vi simmade marathon på din maradag :) Det finns bergis gps-bevis på att det hände :)

   0
   • Svara
    Olof
    23 juli, 2018 kl 21:47

    Med tanke på att gps:en inte var igång (klockan var inställd på poolsimning), var du rätt långt ifrån även den gången.
    Men det ser ganska ljust ut vad gäller medverkan på lördag (håll en tumme), så jag kanske får chansen att förmedla tjusningen.

    0

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.