Aktuellt

Halmstad

Ibland slår man till med träningsläger mitt i veckan. Tar tåget till Ingmarie i Halmstad för en dags torsdagslyx! 

Vi springer längs Prinsens stig ut till Möllegård och tar vägen över åkrar och Galgberg hem. Fast mest pratar vi. Helt ärligt tänker jag inte på att vi springer och första gången jag kollar klockan har vi redan pratat bort 27 kilometer. Siffernörden inom mig tycker att vi ska fortsätta till 30. Men Ingmarie tillhör kategorin riktiga löpare och springer på tid snarare än distans. Därför är det tre timmar som ska springas för att båda ska bli nöjda…


Men jag protesterar inte. Vi springer liksom inte, det här är första klassens kafferep fast utan kaffe. Snackar bort några kilometer till innan vi stannar motorn och siktar på lunch.

Testar nytt på Glada grisen som serverar en fantastisk sallad. Vi är hungriga och nöjer oss inte med en portion. Köper extra av allt möjligt och bygger vår egen supercombo. Glada grisen har nog aldrig sett maken till matvrak…

Fortsätter med cappuccino innan vi hoppar in i en rykande het Hot yoga-sal. Jag svettas ur öppna kranar och det är grymt att få sträcka ut kroppen efter förmiddagens pass.

En riktigt lyxig dag behöver inte vara mer komplicerad. Det handlar bara om rätt ingredienser. Och med trevligt sällskap, ett par löparskor, grym mat, yoga och cappuccino kan det liksom inte bli fel!

Mer lyxtorsdag i livet!

9 Kommentarer

 • Svara
  pernillabredolt
  7 juli, 2016 kl 21:42

  Låter onekligen som en superlyxig dag :)

  • Svara
   Anna
   8 juli, 2016 kl 07:30

   Ja det är svårt att klaga :)

 • Svara
  Träningsblogga - Ida
  7 juli, 2016 kl 22:15

  Alltså, Halmstad! Varför har jag aldrig tänkt på att åka dit? Kollar tåg nu och ser att det bara tar en timme dit från Göteborg. My God. Kanske får bli en dagstur någon dag framöver!

  • Svara
   Anna
   8 juli, 2016 kl 07:26

   Halmstad is da place. Får liksom inte nog. Underbar löpning, jättefina matställen och nu fick jag testa härlig hot yoga också. Och den där naturen… underbar!

 • Svara
  Ingmarie
  7 juli, 2016 kl 23:00

  Bästa typ av dag oavsett veckodag! Tusen tack för i dag!!!!

  • Svara
   Anna
   8 juli, 2016 kl 07:27

   Tack själv finaste du! Som hittar de finaste rundorna, den godaste maten och bästa yogan till mig! Njöt varje sekund.

 • Svara
  Lillian
  8 juli, 2016 kl 08:16

  Jösses vilken lyxig dag! Behöver ju inte vara once in a lifetime utan kan med fördel klämmas in en vanlig sketen torsdag. Många gånger! :-)

 • Svara
  Mari
  8 juli, 2016 kl 08:16

  Vad kul! Härligt att tillbringa en hel dag på det viset :)

 • Svara
  KikkiSandström
  8 juli, 2016 kl 08:57

  Men så underbara miljöer att springa i. Jag blir riktigt avundsjuk faktiskt. Här i norr ser det bara inte ut sådär… MEN jag tränar i så blommiga miljöer som möjligt istället, när nu inte vädret säger stopp. Kolla här http://bit.ly/29ysGLM

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.