Aktuellt

Benlöst

Jag fortsätter vila löparbenen men vill ändå röra på mig. Det är en svår kombo, om man inte hittar på upplägget själv. Alla gruppträningspass har en massa knäböj, upphopp och spring på stället. 

Så jag fejkar och byter ut. Kör lätta vikter på benböjen och byter upphopp mot dips.  Tar på BUS-tröjan som en förklaring på mitt udda beteende, men inser att just BUS kanske inte hör till allmänbildningen att känna till. Så de får tro att jag är udda och inte kan lyda instruktioner. Jag har ju varit udda förr, när jag körde en-arms-body-pump med brutet nyckelben.  Det är nog ingen som lyfter ett ögonbryn!

När får man springa igen sa ni?

0

2 Kommentarer

 • Svara
  Trail & Inspiration
  10 juli, 2018 kl 20:52

  Du får köra styrka i gymmet. Där kan du köra allt utom ben! :-D

  0
 • Svara
  Ingmarie
  10 juli, 2018 kl 23:47

  Man kan vattenlöpa alla veckans dagar oavsett hur långt man kutat! :-)

  0

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.