Aktuellt

Enarmad body pump

Det är inget fel med min uppfinningsrikedom.


Året var 2006. Och jag kunde lyfta stång.

När jag knappt rört mig på tre veckor är abstinensen stor, och just abstinensen verkar vara en bra grund för uppfinningar! Idag uppfann jag det nya passet Enarmad Body Pump. Det betyder viktplattor istället för stång, en arm i stället för två, och lite modifiering av övningarna.

I tricepslåten blir det minst sagt spännande. Eftersom jag inte kan göra push-ups på en arm, byter jag ut dem mot tricepspressar.  Med höger. Och när det suger som mest i muskeln byter instruktören övning till… tadam… tricepspressar.  Sen tillbaka till push-ups som jag byter ut mot… just det… tricepspressar… och repeat på det! Typ fem minuter. Känner ni skaket?

Nu säger vän av ordning att det inte är bra att träna bara ena armen. Det vet väl jag också. Men vad fasen, har man abstinens så har man…

0

5 Kommentarer

 • Svara
  Snorkkis
  30 april, 2014 kl 04:10

  Ja man får ju göra det som funkar. Och som dämpar abstinensen. Starka, motiverande du!

  0
 • Svara
  olof
  30 april, 2014 kl 08:09

  Se bara upp så du inte hamnar här: http://paindoesnthurt.com/wp-content/uploads/2014/04/onesideisbigger.jpg

  0
  • Svara
   Anna (orka mera)
   30 april, 2014 kl 11:34

   Haha! Fast risken är nog inte så stor när det gäller mig och muskler…

   0
 • Svara
  LouiseS
  5 maj, 2014 kl 06:44

  Fiffigt! Själv ägnade jag mig åt den ädla sporten enbens-spinning när jag hade en stressfraktur i ena foten och hade totalt belastningsförbud på den. Kryckhoppning fram till spinningscykeln, parkera frakturfoten på ramen och så köra med det friska benet! :)

  0
  • Svara
   Anna
   6 maj, 2014 kl 07:49

   Den sporten har jag också testat, när mitt löparknä var som värst. Lite lätt jobbigt :)

   0

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.