Aktuellt

Mera fest!

Alltså helgens spontanutflykt till Höganäs var en boost för löparmotivationen. Jag är så löpsugen att det pirrar i hela kroppen. Jag vill ha mer utflyktslöpning, mer lopp, mer löparfest, mer löparsnack, och mer löparkläder. Jag vill knarka kilometer och prenumerera på medaljer. Jag vill få snygga finishertishor att flasha med, och sova gott i alla de andra. Jag vill gå in i telefonkiosken och förvandla mig till en löpare på heltid. Springa, äta, chilla och sova. 

Så . Jag behöver mer fritid och en kappsäck full av pengar, en kombination som inte alltid rimmar så väl. Jag behöver mindre trädgård och mer robotdammsugare. Och en egen kock med smak för riktigt god mat. Kanske också en privat naprapat och massör.

Jag tror fasen jag ska köpa en trisslott.

0

6 Kommentarer

 • Svara
  A-mamman
  25 april, 2018 kl 09:13

  Hej, har du fått besked om Asics Frontrunner 2018? En plats i ett sådant team kanske ger mer tillfällen till löpning – eller kör man bara sitt eget race ändå? Jag vet inte riktigt hur det funkar men jag vet ju några som verkar springa på heltid, som jag följer på IG (inte från Asics FR i och för sig).

  0
  • Svara
   Anna
   25 april, 2018 kl 20:48

   Nej det blev inget! Inte så oväntat förståss, men det hade varit grymt kul!

   0
   • Svara
    A-mamman
    26 april, 2018 kl 21:47

    Ja – du hade ju varit perfekt tycker många av oss. Their loss

    0
 • Svara
  Mia
  25 april, 2018 kl 12:50

  När du drar hem storkovan räknar jag med att du delar med dig lite. Vi är ju ändå tvillingar!!!

  0
  • Svara
   Anna
   25 april, 2018 kl 20:49

   Jag lovar vi ska åka på värsta löparresan ihop om jag vinner! Måste bara komma ihåg att köpa lotten också….

   0
 • Svara
  Lillian
  26 april, 2018 kl 07:17

  Det är ju det som är kruxet, jobbet i saltgruvan inkräktar menligt på fritiden! Tror fan jag ska köpa en trisslott jag också…

  0

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.