Aktuellt

Brev från ditt högerben

Tjaba Anna!

Högerbenet här. Tänkte författa mitt första brev. Så du ska få veta hur jag känner.

De säger att man ska leva i nuet. Men alltså nuet, hur kul är det? Du sitter på en kontorsstol och lyfter mig rakt ut i luften samtidigt som du rundar ryggen. Tio gånger får jag åka karusell på det viset. Första gången dör jag av smärta sen blir det bättre, men ärligt, de har roligare karuseller på Liseberg! Det här kittlar ju inte ens lite.

För tillfället är gårdagen och morgondagen mycket mer fancy än det berömda nuet.

Trots att just gårdagen är anledningen att jag sitter här och åker karusell är jag inte bitter när jag tittar bakåt. Tvärtom. Jag hade en fantastisk sommar med dig. Fatta hur många steg vi avverkade tillsammans. Fest mest hela tiden. Vi letade vackraste vägen till en cappuccino, och hittade den mellan Landskrona och Helsingborg.

Vi sprang på en Skåneled i tok-åska och sov i ett minimalt tält. Liggunderlaget var inte så väl tilltaget det heller. Fick bli närgången med Vänsterbenet för att inte trilla av. Du gick bananas på distanser och jag hängde liksom med. Avverkade åtta mil i Trelleborg, nio mil i Dalarna, och två marathon. Allt inom loppet av två månader. Tro fasen att det knakar lite. Men fasen, det var värt det! Jag fick ju dessutom semlor för besväret!

Men framåt är också kul. Där är drömmarna. Och utan att fråga vad du vill har jag bestämt oss. Vi ska:

Springa BUS-löpning mellan Malmö och Lund den 3 december. Välgörenhet för barnen på barnsjukhuset i Lund. I vanlig ordning dagen efter en stor fest. Så du får låta någon annan dansa på borden. Jag är för gammal för sånt….

Åka till Portugal och njuta av marsvärmen. Är jag inte hel då så blir jag. Portugal läker alla skador…

Springa nya banan på Österlen Spring Trail i mitten på april. April. 60 km. Det kommer att bli grymt. Jag kommer få sätta ner foten minst 30 000 gånger, fatta vilket party. Och det ska inte snöa...

Testa nya banan på Stockholm Marathon i juni. Det var 5 år sen sist. Dags att rocka upp för Västerbron igen.

Njuta av Höga Kusten en hel vecka i juli. Ränna rundor bland folk i orienteringskläder. Fasen vad jag ska känna mig snygg i en outfit som inte består av sönderriven nylon.

Typ så. Det är mina förslag till vår gemensamma framtid. Du får gärna fylla på. Men inte för nära i tid. Jag har lite karusellåkande kvar att göra först!

3 Kommentarer

 • Svara
  Mia
  12 oktober, 2017 kl 08:35

  Hej högerbenet. Jag tycker att du har gjort ett grymt jobb. Tack för att vi får ta del av dina tankar <3

 • Svara
  Trail och Inspiration
  13 oktober, 2017 kl 13:51

  Åh, härligt brev högerbenet!!
  PS. Har varit sugen på Österlen Spring Trail flera år. Nu blev jag det IGEN!! :-o Kanske inte 60 km, dock. Men ändå… :-D

 • Svara
  Ingmarie
  13 oktober, 2017 kl 20:50

  Åh det där är ju fantastiska grejer att se fram emot! Krya på dig nu!

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.