Aktuellt

Vasa som Vasa

Idag värmer cyklisterna upp Vasaloppsspåret. Geggar till underlaget och sprider cykelsvett i skogen. Och jag är inte avis.

Jag cyklade sträckan 2012 och det är ett av de två lopp jag inte alls har något sug tillbaka till. Att trängas i skog med cyklister var inte min grej. Att trängas till fots ser jag mycket mer framemot. Om en vecka har starten gått på Ultravasan 90. Jag har börjat beta av kilometrarna, och bör i detta nu ha typ 70 kvar.

Såklart kommer jag att vara dyngsur, för vädermakterna står inte på min sida i år. Förhoppningsvis är jag tillräckligt glad för att inte bry mig. För att liksom ge fingret till regnmolnen och skratta åt eländet.

Troligen har jag redan börjat räkna ner till cappuccinon på Wayne’s coffee i Mora. Det är visst den flashigaste kaffebaren de har i krokarna. Men jag har googlat och vet att de har ikaffe… Frågan är bara när de stänger??

Den här veckan kommer att kantas av oro, smhi-surfande och grav hypokondri. Den kommer att innehålla mindre löpning, mer stretch och massage. Jag kommer frigöra massor av tid och kanske till och med ha tid att packa.

Jag kommer inte panikköpa några nya skor, men kanske något annat jag glömt att jag behöver och som plötsligt inte finns.

Jag kommer blunda för ALLA inlägg om att det snart är dags för Helsingborg marathon. Och de kommer ofta. Jag vill liksom inte veta.  En sak i taget liksom!

En vecka kvar. TAGGA!

0

6 Kommentarer

 • Svara
  andreas
  12 augusti, 2017 kl 09:04

  jag kommer nog behöva panikköpa en regnjacka för löpning som ni kör med verkar det som. det står mellan det och myggmedel just nu.

  0
  • Svara
   Anna
   14 augusti, 2017 kl 07:16

   Jag behöver inget myggmedel, de gillar inte mig! Jag hoppas på att inte behöva regnjacka heller :)

   0
 • Svara
  Åsa, Mittliv-Mittval
  13 augusti, 2017 kl 07:37

  Får verkligen hoppas på bättre väder än det där! ☀️☀️☀️☀️☀️☀️

  0
  • Svara
   Anna
   14 augusti, 2017 kl 07:17

   Nu ser det bättre ut! Men det hinner ändras minst tolv gånger innan lördag…

   0
 • Svara
  Marie
  13 augusti, 2017 kl 08:24

  Det är en vecka kvar… mycket kan hända med vädret! Vi är ju i Sverige! ;-)

  0
  • Svara
   Anna
   14 augusti, 2017 kl 07:17

   Nu ser det bättre ut. Nu får det inte ändras mer… :)

   0

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.