Aktuellt

Stoppa pressarna!

Det händer lika ofta som att jordbävningar drabbar mitt badrum eller att månar trillar ner. Men nu har det hänt. Aftonbladet har haft fullt upp med Anders Borg och missat hela grejen men uppgifter har läckt ut via instagram redan igår. Jag har badat.

Men nyhetsvärdet stannar inte där. Jag uttalade mig på ett sätt som inte kan anses helt politiskt korrekt. Som, när nyheten når Aftonbladet, kommer tvinga mig att avgå från min styrelsepost i Familjeföretaget AB…

För när jag når stranden efter min löprunda hittar jag Fredrik glassandes på en parkbänk. Liggandes raklång i små fula speedos och med en bländande vit mage som liksom fångar all min uppmärksamhet. Och då bara hoppar det ur munnen på mig:

– Det här var ju inte den snyggaste fläskfilén i kyldisken!

Alltså så elakt. Jag avgår. Från alla poster. Och ber som ödmjukast om ursäkt.

0

11 Kommentarer

 • Svara
  Mia
  11 augusti, 2017 kl 12:47

  Angeånde den där fläskfilén… ”VI HAR ALLA VARIT DÄR! STYRKEKRAM!”

  0
 • Svara
  A-mamman
  11 augusti, 2017 kl 15:07

  Du är bara mänsklig, det kan hända den bästa, du var säkert pressad.
  Men nej, just DU är ju bara underbart rolig! Och om du inser storheten med bad, hur de renar och helar kropp och själ, så kommer du bli en ännu mer underbar människa. Jag är övertygad.

  0
 • Svara
  Marie
  11 augusti, 2017 kl 18:03

  Ibland är munnen snabbare än hjärnan…händer oss alla ibland.
  Såg din bild i tidningen idag…kände igen dina fötter direkt!😂

  0
  • Svara
   Anna
   14 augusti, 2017 kl 07:25

   Haha, värsta kändisfossingarna! Fast det där vetet kliar på ryggen bara jag ser bilden. Ska aldrig lägga mig i ett vetefält fler gånger :)

   0
 • Svara
  Lisa S
  11 augusti, 2017 kl 22:09

  Min man får mottaga diverse grodor från min mun, men fläskfile har han aldrig blibit kallad :)

  0
  • Svara
   Anna
   14 augusti, 2017 kl 07:26

   Ingen går säker. Det kan hända alla… :)

   0
 • Svara
  Åsa, Mittliv-Mittval
  12 augusti, 2017 kl 08:40

  Ja, det finns inget annat än att avgå efter en sån kommentar. Oförlåtligt. Men kom ihåg -det kan hända alla:-)

  0
 • Svara
  Helena
  12 augusti, 2017 kl 13:51

  Sambon hälsar att den kommentaren vore skäl för skilsmässa :-) (och att om du nu skall använda dig av den sortens liknelser borde det snarare vara fråga om fryst kycklingfilé än färsk fläskfilé :-D )

  0
  • Svara
   Anna
   14 augusti, 2017 kl 07:28

   Jag inser allvaret… från och med nu får det bli kycklingfilé :)

   0
 • Svara
  Märta Johansson
  14 augusti, 2017 kl 22:51

  Hahaha underbart! PS. har man speedos på sig får man NÄSTAN skylla sig själv 😂

  0
  • Svara
   Anna
   15 augusti, 2017 kl 08:03

   Han säger att speedos är skönare under våtdräkten än bylsiga badshorts….. Fast då får man nästan behålla våtdräkten på :)

   0

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.