Aktuellt

Sprungit mig ur form

Jag erkänner. Jag fick springfeeling. Och eftersom jag tränar på känsla och utan någon som helst plan, så sprang jag. Mycket och ofta. Och på vägen glömde jag liksom bort det där med styrka och yoga. Igår kväll fick jag sota för det…

Kliver in på gymmet för att skaka liv i de där musklerna jag har på känn är förtvinade. Bålmusklerna ska få sig en omgång i det inledande cx-passet och resten ska få smaka samma medicin på tabataklassen som följer direkt efter.

Redan i andra låten inser jag hur vinglig jag har blivit. Bålsvag that is. Sen går det bara utför. Jag brukar känna mig stark när jag är och tränar. Inte vara den som måste pausa…  Känner inte igen känslan och tycker defintivt inte om den.  Bokar mig på cirkelträning redan på onsdag! Så här får det inte gå till.

Men löpformen är det inget fel på!

 

8 Kommentarer

 • Svara
  Mia
  18 juli, 2017 kl 10:11

  Alltså vi måste vara twins in mind asså. Vi bär lika kläder, hyllar regnet och är tillfälligt svaga, men löpstarka. Jag ska till gymmet och sota för utebliven styrka i eftermiddag… Aj imorgon.

  • Svara
   Anna
   19 juli, 2017 kl 09:43

   Sååå….hur känns det idag? :)

 • Svara
  A-mamman
  18 juli, 2017 kl 10:21

  Åh nej, måste man köra styrka också… Men jo, under året har jag kört både box, tabata, lite yoga och löpning. Men. När jag joggade på tunga ben igår började jag tänka att det fattats både intervaller och lite längre (för mig) pass på sistone. Sedan kom jag på att Piggelina, hon kör minsann inga intervaller. Man måste inte det! Hon kanske inte kör löpteknik eller styrka heller tänkte jag, ha! Men ok, du är ju löpcoach :)

  • Svara
   Anna
   19 juli, 2017 kl 09:42

   På terminerna får jag ju det där gratis på mina pass på gymmet. Plus att jag inte springer fullt lika mycket som jag gör nu. Nu måste jag liksom prioritera in det och det är svårt när sommaren (även om den är lite halvkass) lockar med fantastiska löprundor. Dock allt som oftast utan intervaller :)

 • Svara
  Trail och Inspiration
  18 juli, 2017 kl 16:11

  Uja, påminn mig inte…. Vet inte när jag var på styrketräning/yoga senast…. :-o :-o

  • Svara
   Anna
   19 juli, 2017 kl 09:40

   Haha, förlåt :) Skönt att det finns fler!

 • Svara
  Ingmarie
  18 juli, 2017 kl 20:49

  Jag tror dock de där delarna bara behövde väckas lite. Svårt att tänka mig att du skulle vara ur form någonstans. :-)

  • Svara
   Anna
   19 juli, 2017 kl 09:40

   Ja det brukar inte ta så lång tid att hitta tillbaka så nånstans finns det väl. Men det är en jobbig upptäckt varje gång :)

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.