Aktuellt

Hur gör man?

Jag gör ett kort inhopp på gymmet ikväll. Brukar hålla mig undan mina klasser över sommaren för att samla inspiration och ladda batterierna inför hösten, men det fick bli ett litet undantag. För första gången på länge ska jag alltså:

 • Försöka komma på vilket upplägg jag hade
 • Komma ihåg att ta med mikrofonmuffen så att folk inte behöver höra mitt flåsande
 • Svettas pölar på golvet och orsaka vattenskador. Eller svettskador då…
 • Ladda mobilen och se till att mina spellistor är tillgängliga offline. Det är ju inte så att jag har gått och diggat spinningmusik över sommaren…
 • Återuppleva känslan av att ta på torra yogakläder på en genomsvettig kropp. Att liksom fastna med sportbh:n överhuvudet och inte kunna få ner den. Allt under tidspress…
 • Försöka komma ihåg koden till salarna! Brukar gå sådär…
 • Stressa in i yogasalen, upptäcka att spellistorna inte är tillgängliga online, att inte komma ihåg wifi-lösenordet, men trots det hinna få ordning på grejerna och landa i lugnet med 2 sekunder till start…
 • Upptäcka att alla stammisar har semester och undra vad alla de här människorna är för några.
 • Inse att jag glömt måla över den där blånageln idag också. Trots att jag haft en hel semester på mig. Men hallå, det är ju inte precis barfotaväder i det här landet!
 • Ha lite ågren över att jag inte orkat leta reda på någon ny yogamusik till idag heller. (Tips mottages tacksamt!)

I morgon gör jag om det igen. Men då kommer jag vara rutinerad extra allt och sätta alla punkterna. Då kommer jag ha stenkoll på läget och leverera ett sjuhelsickes pass. Idag är jag glad om jag hittar dit…

Vilka saker hinner du glömma över sommaren?

5 Kommentarer

 • Svara
  Anna
  24 juli, 2017 kl 20:10

  Inte svar på din fråga men du får här en kommentar hur som helst.

  De bästa yoga-passen är de utan musik. De är sällsynta nuförtiden men en instruktör jag går för ibland brukar köra första halva passet utan musik och jag tycker det är så underbart! Våga ha det tyst säger jag bara =)

  • Svara
   Anna
   25 juli, 2017 kl 07:54

   Tycker också det funkar utmärkt utan musik. Fast jag har gymdunkadunka och stånkande muskelknuttar på andra sidan väggen och musiken är mitt desperata försök att överrösta dem lite…. :)

 • Svara
  Mia
  24 juli, 2017 kl 22:34

  Glömma under sommaren? Finns det ett annat liv än det sköna jag lever nu?! VA?!

  • Svara
   Anna
   25 juli, 2017 kl 07:54

   Du har glömt att berätta vilka skor du köpte… :)

 • Svara
  Mari
  25 juli, 2017 kl 08:35

  Lösenord alla gånger.
  Hoppas passen går bra :)

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.