Aktuellt

Bara lite till…

Ett lopp av rang kräver minst två inlägg. Först en race report producerad i bilen på vägen hem. Så fort som möjligt innan detaljerna hinner glömmas. Sen en uppföljare med detaljerna man ändå glömde, och bilderna som inte tidigare fanns tillgängliga, för att man hade så bråttom med första inlägget…

Hallands ultra part 2 alltså. Here goes. I listform:

Bästa peppen: spellistan. Ihopsatt av löparna själva. Många gamla och nya favoriter. Har alla löpare samma musiksmak eller hur kunde det bli så rätt? Tunggung i både start och målgång!

Värsta elaka: att börja 30 kilometer flackt och tuta in ALLA höjdmeter och ALLA stenar därefter. Tänk vad livet hade varit skönt om det vore the other way around. Men det som inte dödar…

Största lyckan: att snubbla på en minibuss, i skytteltrafik från målet till bilen, precis när man insett att TVÅ kilometer är jättelångt att gå.

Dagens lågoddsare: kramp i magmusklerna när sleevesen ska av. Same procedure as everytime sir. Nästa gång duschar jag med dem på!

Dagens no-no: att springa med ryggsäck som skramlar och kluckar. Borde vara livstids avstängning för sånt…

Godast på gotteborden: chipsen och salta nötterna. Utan konkurrens.

Loppets mest wild and crazy: rödljus på banan!

Är fortfarande på små moln sedan igår. Och galet pepp på mer löpning. Men nu är det liksom lite oplanerat ett tag. Öppet för alla möjligheter alltså. Så tipsa mig, var finns de roligaste eventen och loppen? Jag vill ha mer.

13 Kommentarer

 • Svara
  Andreas
  11 juni, 2017 kl 21:52

  Har inte alla ultra rävar koll på det enkla knepet stt ha få kluck fri blåsa? Man skulle göra en fuling och arrangera lopp på samma bana fast åt andra hållet 😂

  • Svara
   Anna
   12 juni, 2017 kl 07:58

   Man trodde ju det…. men nej. Det var en härlig kombo av kluckande rygga, skramlande nyckelknippa i vaktmästarklass och alla mynt som behöver växlas in innan sista juni…. :)

 • Svara
  Mari
  11 juni, 2017 kl 22:14

  Häng med till Åre :)

  • Svara
   Anna
   12 juni, 2017 kl 07:59

   LIte lockar det allt! :)

 • Svara
  Ingmarie
  11 juni, 2017 kl 22:52

  22 km swimrun på söndag i sagomiljö! Inga jättebackar och max 200m blajterräng. :-)

  • Svara
   Anna
   12 juni, 2017 kl 07:59

   det är det där med SWIM… läskigaste läskiga :)

   • Svara
    Ingmarie
    13 juni, 2017 kl 23:45

    Läskigt? Vad kan hända? ;-) Du kan springa i stället. Så får du längre. :-)

 • Svara
  Mariette lorshag
  12 juni, 2017 kl 07:01

  Nytt maratonlopp i jönköping av tony i augusti. Chans ”att springa alla lopp härefter”

  • Svara
   Anna
   12 juni, 2017 kl 08:02

   Hade varit SÅ kul men tyvärr krockar det med ultravasan :( Får testa det nästa år istället, även om jag missar chansen att bli en alla-trettio-åren-tant… :)

 • Svara
  A-mamman
  12 juni, 2017 kl 10:29

  Sjukt kul att läsa rapporten (det är nog lite sjukt att det är så kul att läsa om andras lopp?). Själv försöker jag peppa mentalt inför 10 km om ett par dagar. Som en uppvärmning för dig alltså, om ens det. Jag vet ju att jag orkar runt men har så svårt att blir nöjd om inte tiden är ok vid målgång. Och jag vet att det blir segt uppför den där bron som jag tänkt på i typ 4 månader. Oj, så olika man kan vara som löpare :) Men, jag slog pers på milen förra veckan så jag ska försöka ta med mig det, även om jag inte väntar mig att göra det igen.

  • Svara
   Anna
   12 juni, 2017 kl 16:03

   10 km är ingen lek. Det är faktiskt mycket värre än 50. Då kan man ju inte mysa omkring och ha det skönt som man gör på de längre loppen! Du kommer att rocka. Heja heja!

 • Svara
  Johannes
  12 juni, 2017 kl 15:45

  Coolt! Och bra sprunget. Kluckande vatten är enkelt åtgärdat om du har vattenblåsa. Vänd upp och ned på och sug ut luften. Kluck borta!

  • Svara
   Anna
   12 juni, 2017 kl 16:02

   Jag vet…. det var en annan som helt uppenbarligen inte visste :) Jag hoppas han läste ditt tips plus tipset att inte ta med sig hela nyckelknippan OCH spargrisen :)

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.