Aktuellt

Och vinnaren är..

Alltså jag älskar era kreativa svar angående kor och danskar. Här kommer rätt svar på gårdagens frågesport!

1. Skillnaden mellan kor och danskar är att korna flyttar på sig när man kommer. Danskarna låtsas som om man inte finns. Ett poäng till Joanna och ett stilpoäng till Lisa. För hon har ju rätt i att det är lättare att förstå vad korna säger…

2. Plättlätt fråga om likheten mellan motionsspår en solig söndag och köpcenter helgen efter löning.  Alla hade typ rätt. Fullsmockat med folk. Vill man inte springa slalom får man snällt springa när det regnar… eller helgen efter löning!

3.  När det gällde Stadsparken vs Skrylle, dagen efter, var ni inte lika rätt på det. Spår av festen man missade, skulle det förvisso vara, men inte i form av fimpar, ölburkar och skräp (vad tror ni om skånska löpare??). I Skrylle är spåren mer i form av  streck och pilar i marken! Överallt. Kunde ju kommit hur vilse som helst om jag förletts att  följa dem, jag som inte alls skulle springa milspåret!

4. Haha, ni fuskade ju angående min jacka! Svaret fanns visst på insta. Och det var inte ens en jacka! Grejen var att jag fick klädpanik när jag insåg att jag har samma jacka på ALLA instabilder. Spelar ingen roll att jag har tjugo jackor, jag väljer ändå alltid favoritjackan! Hela flödet är liksom turkost pga min turkosa pärla. Så jag fick tänka om. Det tog en kvart och sen fastnade jag för min TURKOSA favoritunderställströja med väst.

Fredrik tyckte jag var helt onormal, var jag det?

Vinnare i frågesporten blev Joanna med tre rätt. Grattis till en löptur i regnet!

5 Kommentarer

 • Svara
  Mari
  24 april, 2017 kl 18:51

  Haha, underhållning. Älskar att du får panik över jackan också, lika mkt skrattar jag över att jag brukar göra likadant :)

 • Svara
  Joanna S
  25 april, 2017 kl 07:40

  Yey vad kul!! 😊👍 Men om jag får välja så tar jag i solsken… 🌞😉

 • Svara
  Mia
  25 april, 2017 kl 09:01

  Haha… Jag försöker också variera mig på insta, men det går dåligt. Inte köper jag något nytt heller. Folk måste tro att jag alltid luktar jättegammal svett…

 • Svara
  Caroline
  25 april, 2017 kl 16:50

  fast du har olika skor på alla bilderna :)

  • Svara
   Anna
   28 april, 2017 kl 17:55

   Nästan i alla fall! Synd att dom inte syns lika bra….

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.