Aktuellt

Att känna igen en löpare…

Jag känner igen en löpare när jag ser en. Om det så är den italienske guiden eller deltagaren i melodifestivalen. Ibland är det detaljer som avslöjar, en löparklocka eller en tatuering. Ibland bara syns det. På hållningen, musklerna eller bristen på muskler….

Förklädd löpare. Avslöjas på skorna. Och vadmusklerna, om man tittar från ett annat håll….

När jag åker på löparresa kan jag roa mig i timmar på flygplatsen, med att gissa vilka som ska med.  Killen i Asics-skorna är gjuten. Och tjejen med ådror på vaderna. Och damen som knölar ner ett par löparskor i handbagaget.  Hoodie-folket och den osminkade tjejen i tofs.  Högklackat går bort, de åker inte på löparresa….

Igår när jag somnade som värst framför melodifestivalen började jag spekulera i vilka deltagare som egentligen tränar vad. Jag gissade löpning och yoga på Mariette men fick mothugg av familjen som faktiskt visste att hon åker snowboard. Dessutom hade hon för kralliga armar för att vara löpare, enligt de tre andra.  Nerröstad som värsta Ove Thörnqvist alltså. Jag gissar vidare, Robin Bengtsson… han måste nog ändå springa lite ibland! Han kan ju till och med befinna sig på ett löpband utan att ramla ner!

Brukar du också gissa löpare i din omgivning, eller är jag helt crazy?

10 Kommentarer

 • Svara
  Lifestyle by Cherie
  12 mars, 2017 kl 19:24

  Haha skönt att höra att det inte enbart är jag som gör det :) Tycker det är sjukt roligt att kolla in folk och gissa på vilka som är löpare :)

  • Svara
   Anna
   13 mars, 2017 kl 22:11

   Eller hur! Ibland är det bara så uppenbart! Fast det händer att man blir överraskad :)

 • Svara
  Trailinspiration
  12 mars, 2017 kl 20:40

  Lite crazy är du nog då (?) Jag har aldrig kommit på tanken, faktiskt. Men kanske nu, efter att ha läst ditt inlägg. Haha! :-)

  • Svara
   Anna
   13 mars, 2017 kl 22:12

   What? Jag som trodde jag var normalast i stan :)

 • Svara
  Mari
  12 mars, 2017 kl 21:29

  Haha..känner helt klart igen mig – jag brukar också fundera på detta, vilka ÄR löpare. Men som du säger, det är något en märker/ser ganska snabbt =)

  • Svara
   Anna
   13 mars, 2017 kl 22:13

   Det brukar nästan stå skrivet i pannan! Fast ibland missar man kapitalt. Jag får öva vidare…

 • Svara
  xxxsmall
  13 mars, 2017 kl 01:02

  Brukar också fundera på det när jag sitter och filosoferar (som händer ibland).

 • Svara
  Anna
  13 mars, 2017 kl 22:14

  Speciellt på flygplatser. Där letar jag alltid löpare. Där borde ju du vara expert :)

 • Svara
  Katarina
  22 mars, 2017 kl 13:29

  NU måste jag ju nog boka en löparresa, bara för att jag nästan alltid går i höklackat och ändå är löpare. Men har aldrig åkt på löparresa så lite rätt kanske. =)

  • Svara
   Anna
   22 mars, 2017 kl 18:05

   Hahaha, du får följa med nästa år och chockera löparvärlden. Och få mig att känna mig opiffig i mina löparskor….

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.