Aktuellt

Varvsfeeling utan Varv

Jag springer ju inte Göteborgsvarvet i år. Såklart känns det märkligt när hela världen ska dit och inte jag. När den blå linjen målas utan att jag ska få äran att följa den. Men jag misströstar inte. Ecotrail Oslo ska bli grymt roligt det med. Och det är alltid kul att testa nytt och inte göra samma lopp för miljonte gången.

IMG_8672.JPG

Men. För att Göteborgsabstinensen inte ska bli för stor stannar vi naturligtvis till på sportmässan. Den ligger ju så strategiskt utplacerad halvvägs mellan Kävlinge och Oslo. Kanske shoppar jag lite, men mest vill jag nog insupa feelingen. Mingla runt och träffa folk. För jag vet att hela världen är där. Löpare och roliga utställare. Liniment och förväntan i luften.

För att ta boosta feelingen ännu mer läser jag min race report från förra året.  Sen släpper jag Göteborg. Dags att tagga Norge!

Två dagar kvar!

6 Kommentarer

 • Svara
  Mia
  19 maj, 2016 kl 12:32

  Jag lovar att uppleva Varvet åt dig. Flera gånger om. I och för sig från åskdarplats, vilket kanske inte är ngt för dig? Ach… :) Ha det bäst i Oslo!

  • Svara
   Anna
   19 maj, 2016 kl 13:06

   Jamen det är bättre än inget! Tack för att du förbarmar dig :)

 • Svara
  Erika - Löpningen & Jag
  19 maj, 2016 kl 12:55

  Om Mia upplever Varvet åt dig från åskådarplats så tar jag gärna äran och gör det åt dig runt banan! Du får visserligen stå ut med att det går lite långsammare än ditt tempo, men se det som så att jag förlänger upplevelsen ;)
  Stort lycka till i Oslo, jag håller tummarna! :D

  • Svara
   Anna
   19 maj, 2016 kl 13:07

   Jamenjaaaa! Ser framemot att läsa din race report! Lycka till!

 • Svara
  Joanna S
  20 maj, 2016 kl 09:56

  Jag ska också tänka på dig – när jag imorgon ska uppleva Varvet för första gången! ☺

  • Svara
   Anna
   22 maj, 2016 kl 07:08

   Å vad roligt! Hoppas det gick bra och att du fick ett härligt lopp!

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.