Footbalance

  

Jag sliter mina Footbalance-sulor med hälsan. Tack vare sulorna kan jag springa i neutrala skor trots att jag egentligen pronerar en del. För alla är det inte så enkelt, men det funkar för mig. Så att jag med gott samvete kan springa omkring i mina älskade, men neutrala, Adidas!

Anyway. Jag har ETT par sulor och (som ni vet) alldeles för många skor. Sulorna har därför fått hoppa mellan skorna, slitits med kärlek, och efter lång och trogen tjänst knäckts på mitten. Lagom till Kroatien-resan i morgon.

Tur i oturen fick jag fatt i Footbalance som fixade nya till mig på två röda. Tre sulor: en räsersula, en av samma sort som tidigare, och en långpass-sula. Löparresan räddad med mariginal!

2015-04-27 12.51.53

Här har jag beskrivit hur utprovningen går till. Maskinen har ersatts av nyare modell men förfarandet är ungefär det samma. Snabbt och enkelt. Precis som det ska vara när flyget går om ett dygn….

2 Kommentarer

  • Svara
    Ingmarie
    27 april, 2015 kl 13:00

    Intressant att det är olika sulor beroende på fart. (!?) Mina sulor är samma oavsett. :-) Trevlig resa! Är inte alls avis… ;-)

  • Kommentera