Aktuellt

Vilka skor!

image Orange is the new black… galet matchad idag!

Mina trotjänare Brooks Pure Connect fanns inte längre att få tag på i New York. Så jag spontanshoppade ett par Adidas Adizero Adios Boost. UTAN att ha googlat fyratusen recensioner och utan att dubbelkollat med hela min bekantskapskrets först. Så där spontant att jag chockade mig själv och nästan fortfarande inte har förstått vad som hände!

image

Hur som helst – idag var det premiär. Är alltid nervös när jag ska springa i nya skor. Bara tanken på Morton’s tår och skavsår får mig att rysa. Men jag hade inte behövt oroa mig, det här var mockasiner av rang. Så sköna, så nätta, så lätta. Grym löpkänsla och fin kontakt med marken. Vilket kap!

18 Kommentarer

 • Svara
  minatraningstajts
  20 november, 2014 kl 14:18

  De ser väldigt sköna och lätta ut – blir sugen!

 • Svara
  pernillabredolt
  20 november, 2014 kl 15:11

  Instämmer, de är grymma! Men går sönder lite lätt bara, har slitit ut tre par det senaste året.

  • Svara
   Anna
   20 november, 2014 kl 15:31

   Neeeej, vad synd! Får hoppas på bättre tur :) Vad är det som går sönder? Sulan eller tyget uppe på?

   • Svara
    pernillabredolt
    20 november, 2014 kl 16:09

    Tyget så klipp naglarna ordentligt :)

    • Svara
     Anna
     20 november, 2014 kl 16:38

     Haha, tur att jag inte har så många :)

 • Svara
  Jennie
  20 november, 2014 kl 15:25

  Älskar mina! ♥

 • Svara
  Kari
  20 november, 2014 kl 19:22

  Så väsenskilda från mina Hoka moonboots! Jag älskar dem men kan inte låta bli att bli lite avundsjuk på er som kan springa i sådana där skor utan att fötterna trillar av.

  • Svara
   Anna
   21 november, 2014 kl 10:31

   Jag tittade på ett par sånna men de kändes just som moonboots :) Är jättekänslig för för mycket vikt på fötterna. Vill ha lätta skor och känna mig nära marken. Jag är inte bara mörkrädd, jag är höjdrädd också :)

 • Svara
  Mari
  20 november, 2014 kl 19:46

  Ser riktigt sköna ut. Tycker dock Adidas har så smala skor, eller är det bara jag som inte testat ordentligt. Riktigt snygga också.

  • Svara
   Anna
   21 november, 2014 kl 10:33

   Ja de är smala, det är precis därför de passar mig så bra. Jag har jättetunna fötter men behöver ändå lite utrymme i tårna för att inte få Morton’s tå (nerv i kläm). Och det utrymmet är precis vad jag får i de här skorna, utan att de känns klumpiga framtill!

   • Svara
    Mari
    22 november, 2014 kl 07:48

    Underbart när en sko ger den känslan =)

 • Svara
  traningsgladje
  20 november, 2014 kl 23:43

  älskar dessa adios boost!!!!

 • Svara
  Heidi
  21 november, 2014 kl 07:20

  Jag vill aldrig springa i några andra skor än dessa! Men precis som Pernilla skrev redan så går tyget lätt sönder vilket ju är lite irriterande. Men annars vinner de i alla kategorier!

  • Svara
   Anna
   21 november, 2014 kl 10:33

   Vad synd! Hoppas de produktutvecklar tyget till nästa version. Det kan ju inte vara meningen att de ska gå sönder!

 • Svara
  Jenny
  21 november, 2014 kl 09:17

  Blir sugen på att skaffa mig ett par. Snygga med ju!

  • Svara
   Anna
   21 november, 2014 kl 10:35

   Det tycker jag du förtjänar efter allt du går igenom just nu! Tänker på dig mest hela tiden. Unna dig ett par nya skor så du kan springa sk*ten ur din sjukdom! Kram och styrkepepp!

 • Svara
  egenkbtLisa
  21 november, 2014 kl 11:29

  Världens bästa sko. Jag älskar…men den slets ut fort, hälkappa och den svarta delen av sulan höll lite knappt 60mil. Jag går och undrar om jag faktiskt pallar ettt maraton i dem, eller om de är för lätta och tunna…

  • Svara
   Anna
   21 november, 2014 kl 14:57

   60 mil? Det är ju ingenting! Attans! Hon på affären sa att folk springer marathon i dem, men jag vet inte. Rapportera gärna om du hinner undersöka saken innan mig :)

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.