Aktuellt

Mina vader

Det här är säkert inget spännande för er, men det är en stor dag för mig. Större än själva julafton. Jag har nämligen friskförklarat mina vader.


En del i framgångsreceptet?

Senaste tio rundorna har jag sprungit helt utan obehag. Jag är inte ens stel i vardagen. Klarar av att gå från sängen till toaletten på morgonen, utan att halta. Helt ärligt har vaderna inte känts så här fina på flera år. Mjuka och följsamma.  Vet inte om det var stötvågen som gjorde det. Varje-kväll-vadmassagen som jag tvingat till mig av min man, Katarinas spik-under-foten-tips eller kanske alla tuber liniment. Eller en kombination. Jag struntar egentligen i vilket, jag är bara glad. Och tacksam.

Och förmodligen är det här just det inlägget man inte borde ha skrivit. Så jag lägger till ett fett PEPPAR PEPPAR här på slutet och tar mig själv i pannan…

0

3 Kommentarer

 • Svara
  Träningsblogga
  27 februari, 2015 kl 20:53

  Grattis till friskförklaringen, och peppar peppar! :)

  0
 • Svara
  Mari
  28 februari, 2015 kl 10:02

  Hoppas hoppas det håller i sig :)

  0
 • Svara
  Nina
  28 februari, 2015 kl 10:06

  Håller tummarna, spottar över högra axeln, undviker mellanrummet på gatstenarna… ja, jag pepprar för din skull! Grattis till mjuka vader! :)

  0

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.