Aktuellt

Nike Blast dag 2

Sitter på tåget nu. 12 pass senare. Lite småtrött skulle man nog kunna sammanfatta det.

IMG_3585

Var bokad till Global Yoga redan 08.30 men offrade passet för en lång hotellfrukost. Det gäller ju att prioritera om man ska orka hela dagen…

Idag var dagen då jag skulle vila mina utfallsmuskler och få svettas lite extra. Startade med två pass spinning varav Monika Björn var först ut. Monika Björn och live-DJ that is. Så himla grymt. Sånt tryck och ett helt fantastiskt ös på musiken. Det gick liksom inte att bromsa. Monika kan man lita på. Hon levererar alltid.
IMG_3581

Nils Torring startade sin klass med att citera Carolas ”Fångad av en stormvind” ackompanjerad av värsta orkanljudet. Sen cyklade vi uppför ett 40 minuter långt berg i orkanvindar. Motvind då alltså. Stundtals till helt crazy musik (nej, jag gillar ju inte opera…) men det funkade ju såklart ändå. Nils funkar liksom alltid. Gillar hans glimt i ögat och humor.

Efter två klasser skulle vi vila. Trodde jag. Men Amanda som varit på en katastroftråkig klass ville annorlunda och tvingade med mig på NTC Strong skills. Översatt till svenska: KNÄBÖJ. Höll på att säga upp mitt släktskap med henne någonstans på den miljonte knäböjen men jag avstod. Hon är trots allt ganska söt. Kul upplägg på passet och bra tryck!

IMG_3583

Rundade av innan lunch med NTC Yoga med Traci Copland och Anna Lindh. Precis vad jag behövde. Så fantastiskt skönt att få sträcka ut och landa lite. Jobbigt att jag fick sånna cravings efter deras tights dock, de fanns ju inte i min storlek!!!

Två klasser kvar efter lunch och ångan fortfarande uppe. Dock började det ta längre och längre tid att resa sig. Sa något till Amanda att jag nog inte tränat axlarna alls under hela helgen. Det skulle jag få äta upp under FAB Functional Mix som förutom nya tremiljoner utfall innehöll en hel del för axlarna med.

IMG_3586

Lite Body Pump på det och efter det var det nog INGEN kroppsdel som ville röra sig mer. Tur att tåget är 40 minuter sent så det tar ett tag innan vi måste resa oss igen….IMG_3587

Summa summarum. En kanonhelg. Kvalitetstid med barn och träningsläger på samma gång.

Helgens bästa: Tanjas metabollic conditioning
Helgens sämsta: utbudet av träningskläder i strl XS/S
Helgens roligaste: tanten på perrongen som tog fram stickningen och blockerade vägen för alla stressade människor som skulle på tåget
Helgens kladdigaste: sushi-sojan som jag spillde på Amanda
Helgens tåbira: Amandas
Helgens citat: ”Om du inte är trött efter den här klassen är det inte för att du är vältränad utan för att du inte tagit i”

0

7 Kommentarer

 • Svara
  Ingmarie
  2 februari, 2014 kl 22:16

  Goa dagar! Njut av träningsvärken!

  0
 • Svara
  anneliten
  3 februari, 2014 kl 09:18

  men det ser ju ut som om du har sådana tights – bara i en annan färg… Men håller med – de blå är snygga.

  0
  • Svara
   Anna
   3 februari, 2014 kl 09:22

   Du är galet observant :) Fast svart är ju svart (mycket mer praktiskt) och blått är ju blått (mycket roligare!)

   0
 • Svara
  Lotta
  3 februari, 2014 kl 11:33

  Jag spanade febrilt efter dig på Global Yoga men det förklarar varför jag inte kunde hitta dig.. ;) Däremot såg jag dig faktiskt vid hotellfrukosten (för visst bodde du på Scandic Malmen?) men då var jag dels stressad eftersom frukosten inte öppnade förrän 7.30 och vi ville vara med på första passet och dels är jag alldeles för trött på morgonen (och extra trött i går morse efter sen kväll fredag, hel dags träning och sedan legat vaken mellan 3 och halv 5 natten till söndag – fråga mig inte varför..) så valde att inte gå fram. Hoppades ju på att se dig senare och hinna hälsa då.

  De blå tightsen var riktigt läckra, liksom de zebramönstrade (blå varianten där med), och de rosa av samma sort, men jag argumenterade hårt med mig själv och klarade av att låta bli att handla några eftersom jag faktiskt inte behöver tights just nu, och behöver hålla lite i pengarna. Det gick en hel del pengar i shoppen ändå, men sådant jag kunde motivera att jag ”behövde” mer..

  Min summering
  Helgens bästa: Work bitches (trots namnet) eller Dance U up (som jag hade valt bort innan och sen köade mig in på iaf)
  Helgens sämsta: hall 4 – helt värdelös, långsmal korridor där det inte gick att få plats, med en långsmal scen som måste varit en mardröm för instruktören att köra på
  Helgens roligaste: Sasha Oshkin som dels sprang fram och tillbaka sidledes på den värdelösa scenen i hall 4, så svetten sprutade, för att alla skulle ha åtminstone en liten chans att se vad han gjorde, och dels hade de roligaste ljudeffekterna och kommentarerna tänkbara under sin utlärning som gjorde att vi stundtals gapskrattade under klassen och hade ändå väldigt roligt trots att salen var en katastrof att träna i
  Helgens godaste: fish and chips i hotellrestaurangen lördag kväll, räckte dock inte att bli mätt på efter en hel dags träning som gjort slut på betydligt mer energi så det fick bli en chokladsviss till efterrätt oxå, vilket nätt och jämn räckte till för att göra så vi inte hann bli hungriga igen innan sovdags. (Att jag däremot var hungrig som en varg när jag låg vaken där på natten är en annan femma.)
  Helgens wow-upplevelse: När jag lyckades hitta nån slags balans och hålla mig kvar uppe på händerna (ett ben rakt och ett böjt) i vad som under ett ögonblick kändes som en flytande evighet, men som i verkligheten antagligen var någonstans runt 6-8 sekunder. ;)

  0
  • Svara
   Anna (orka mera)
   3 februari, 2014 kl 11:51

   Jag offrade yogan men såg sista halvan från soffan. Tänkte först ta en frukostpåse från hotellet som man kunde få tidigare, men när jag hämtade upp den och insåg att den bara innehöll yalla drickyoghurt, apelsinjuice och paketerad trekantsmacka lämnade jag tillbaka den och stannade för riktig frukost! Hade inte överlevt första klassen på en sån frulle…

   Meeeeh. Vad dumt att jag inte såg dig! Fast jag vet ju inte hur du ser ut, så det var kanske inte så konstigt. Förstår att det var stressat där på morgonen så du är förlåten :) Vi får hälsa nästa år :) Vad hade du på dig? I fall jag skulle har råkat lägga märke till dig..

   Håller med ang sal 4. Katastrofdålig lokal. Ungefär lika dåligt som att yoga på världens stickigaste matta i sal 1…

   Avis på ditt handstand. Nu måste jag ta tag i det där… fast jag väntar tills träningsvärken släppt!

   0
 • Svara
  Charlotta Tångring
  3 februari, 2014 kl 14:59

  Håller med om att ordentlig frukost är livsnödvändigt – varje dag, men extra viktigt en sån här dag! Vi fick se till att få oss tillräckligt mycket fort bara.

  Men HUR skulle du ha kunnat känna igen mig? :P Vet inte om min fb-profilbild hjälper något med de där stora solglasögonen.. På frukosten i går hade jag en orange/svart Nike windstopper jacka och trekvartslånga tights (som såldes på Nike 2012) med mörkgrå/grön bakgrund och typ batikmönstrade små neongröna fläckar – fanns både som sportbehå och träningslinne och i både grönt och rosa. Tror det är det linnet Anna har här http://stillaeftertanke.blogspot.se/2013/12/sista-klasserna-innan-jul.html även om fläckarna ser mer gula än gröna ut just på den bilden.

  Ja, mattan gör ONT att yoga på, stacks och brändes.. :(

  0
 • Svara
  pernillabredolt
  5 februari, 2014 kl 21:52

  Låter som Nike helgen var lika härlig som de som varit tidigare! Och vilka kul klasser du vart på :)

  0

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.